Seriale

Jako ze skonczyl sie 5 sezon Dr. House i 6 seria ma byc dopiero 21 wrzesnia.... co mnie boli :(. A na dodatek 5 sezon Lost skonczyl sie w tym samym czasie co House to juz w ogole deprecha na maxa ;/. Proste zapytanie

Jakie seriale ciekawe mozecie polecic? ;) Tylko blagam bez CSI, Prison Brake, NCIS... czy jak to sie pisze. Bo te seriale sa malo ciekawe. Ostatnio ogladnelem 2 sezony Dextera... calkiem w pupe serial :). No i 1 sezon Californication... to juz jest max miodzio :). Ale moze cos jeszcze? :)

Jedyne co Mi przychodzi do głowy to "Wzór",nie wiem na którym leci kanale,zobacz w gazecie.

O przypomniało mi się jeszcze... Cobra, ale to jakiś chyba francuski,albo jakiś.

Hah,przypomniałem sobie jeszcze jeden serial,mianowicie Detektyw Monk :D

Heroes ujdą w tłumie. Najlepsze jest to, że opuszczając nawet jeden odcinek, nie wiadomo co jest grane^^

A jeśli chodzi a krótszą serię, polecam "Kompanię Braci"

Wzór - lipa

cobra - to to idzie na tv4 od paru lat?

detektyw monk - osobiście go lubie i można obejrzeć raz na jakiś czas ale też nudny

A ja polece Deadwood, kałbojskie klimaty obczaj se mnie osobiście bardzo się spodobał.Heroes to też nie zły wybór.:)

Jeżeli pasuje Ci serial z przymrużeniem oka, to "Żniwiarz" jest całkiem niezły, całkiem ciekawy jest również niezbyt głośny tytuł: "Inspektor Eddie", a jeżeli nie przeszkadza Ci japońska kreska to polecam Elfen Lied, rozczłonkowanych kończyn jest tam "ęty" raza więcej aniżeli w Dexterze. No i jeszcze masz trzeci sezon ww Dextera (chociaż niestety najsłabszy), oraz drugi (świetny) sezon Californication.

Ja sam planuje z kolei seans z "Miasteczko Twin Peaks", wprawdzie jest już leciwy, ale sam nigdy nie oglądałem, a "scenariusz: David Lynch" to dla mnie wystarczająca argumentacja ;) .

Zależy co preferujesz teraz w telewizji rusza Monk(tak wspominaliście) a jeżeli Ci nie przeszkadza oglądanie anime to polecam Death Note'a lub Full metal alchemist (Elfen lied też świetne)

Za serialami nie przepadam ,ale mam takie dwa ,które oglądam lub sobie dobrze wspominam: "Blues Brothers" i "Zagubieni"

Ja ci polecam "Ranczo", może ci sięspodoba ;p mi się spodobało, 5 seria się skończyła...

Osobiscie nie ogladalem, ale ludzie jarali sie kiedys serialem 24 godziny. Podobno calkiem dobry.

Teraz na tvp emituja Heroes. Dzis chyba 7-8 odcinki, wiec odpada, bo nie bedziesz wiedzial o co chodzi. Warto zassac pierwsze 6 odcinkow i reszte obejrzec w TV. 2 odcinki tygodniowo, wiec to odpowiednia dawka.

Jak nie przeszkadza ci animacja, to mam dwie propozycje.

NHK ni youkoso - ciekawe anime, inne, niz te wszystkie popularne bijatyki. Opowiesc o hikikomori, czyli osobie, ktora odcina sie od spoleczenstwa. Wszedzie widzi spisek, przeciwko ludzkosci i ogolnie boi sie wychodzic z domu. Niestety, jest do tego zmuszona i musi walczyc ze samym soba. Pojawia sie tez watek mmorpg :P.

Darler Than Black - Swietny klimat, dobry pomysl i ciekawa akcja. To propozycja, jezeli masz ochote na troche walki itp.

A wiesz Spawn co jest najlepsze już skończyłeś 5 serie tak? To obejrzyj Pierwszą zobaczysz jak to fajnie jest tak powrócić

Ja polecam SuperNatural serial który od jakiegoś czasu leci na tvn7 nie ma co opisywać tytuł mówi sam o sobie według mnie tytuł dość ciekawy chociaż mogłoby być więcej akcji.

Wszystko to co ty oglądałeś to i ja oglądałem :P , ale dobry tez jest "4400" ,"Star Gate" ,"Andromeda"

Od siebie mogę polecić "True Blood" serial w klimacie o wampirach, nie każdemu się podoba ale mi bardzo :P

Zacznij oglądać mode na sukces xD :lol:

Tak średnio śmieszne ;/ Bardziej denne. Proszę o bardziej inteligentne posty - Kubox66

jest "4400

Nie warto, bo serial nie zostal skonczony i raczej nie zostanie. Wszytstko sie urywa i nie wiemy, jak cala historia sie skonczyla. Po co sie wkurzac?:)

Za serialami nie przepadam ,ale mam takie dwa ,które oglądam lub sobie dobrze wspominam: "Blues Brothers" i "Zagubieni"

A co ja powiedzialem... ze ogladalem LOSTow.. wszystkie sezony... Wiecie istnieje internet.. ja nie mowie tu o TV.. :)

4400 - no wlasnie nie skonczyli

Ranczo - tez ogladam czasem z starszymi... jak na polski shit jest smiechowy ;D

Star Gate i Andromeda - blagam nic z Fantazy ;D

24H - z tego co mowia fani serialu istnieje tylko 1 seria reszta jest srednia.

Heroes - NIe wiem czemu ale serial wydaje mi sie sztuczny na maxa.... ogladalem 1 serie 2 mnie jakos nie wkrecila...

Ogladalem jeszcze Terminatora: Chronicles of Sara Conor... ogladnelem 1 sezon i chyba 11 odcinkow 2 sezonu... bardzo ale to bardzo mizerna adaptacja Filmu.

Chmarus.. True Blood.. jako ze serial jest o wampirach.. a mnie takie klimaty dosc jaraja... mozesz mi cos wiecej o tym powiedziec? Gdzie to leci? :) Albo czy leci w TV ;) I o co w nim mniejwiecej biega... mam nadzieje ze to nie sa klimaty Baffy postrachu wampirow :P

Terminator jest dziwny. Jest pare ciekawych i fajnych odcinkow, ale wiekszosc jest slaba. Mozna sie meczyc i wylapac te perelki, ale chyba nie warto.

Jako ze skonczyl sie 5 sezon Dr. House i 6 seria ma byc dopiero 21 wrzesnia.... co mnie boli :(. A na dodatek 5 sezon Lost skonczyl sie w tym samym czasie co House to juz w ogole deprecha na maxa ;/. Proste zapytanie

Jakie seriale ciekawe mozecie polecic? ;) Tylko blagam bez CSI, Prison Brake, NCIS... czy jak to sie pisze. Bo te seriale sa malo ciekawe. Ostatnio ogladnelem 2 sezony Dextera... calkiem w pupe serial :). No i 1 sezon Californication... to juz jest max miodzio :). Ale moze cos jeszcze? :)