Server minecraft bez chamahi 1.0.0

Co macie do tego biednego gracza?! Mimo swojego wieku pragnie zdobyc kilku przyjaciol!

No cóż , mógłby zdobyć wielu ,gdyby nie zawijał tak z tym IP i ortografią ...

Dobra, zakończmy już offtop;). Człowieku, naucz się ortografii, bo prowokujesz nas i modów, potem jakoś sensownie napisz co i jak to może znajdą się chętni.

Nie wierzę, że on robi te błędy przypadkowo. Wg mnie widać tutaj celowe robienie błedów.

Ty serio chcesz z nim grac? czy jajca se robisz?

No tak, nawet próbowałem wbić, ale po 8 nieudanych wejściach i 8 nowych IP chyba mi i jemu się odechciało. Nawet serwera nie potrafi włączyć.

5.130.25.251:25565 i tera sprubuj14:42:31a ja normalnie whodze
przez ip kompa terz niedziala
ok whodz

ok są małe problemy ale po kilku godzinach to zrobię będzie normalnie działał

ja przypadkowo robię błęndy bo nie chce mi się ich poprawia

jak jakieś zdania mam bez ci z kreskom bo mam zepsuty klawisz

Jak ci się nie chcę poprawiać błędów to pozdrawiam twoją panią od Polskiego !

ok są małe problemy ale po kilku godzinach to zrobię będzie normalnie działał ja przypadkowo robię błęndy bo nie chce mi się ich poprawia jak jakieś zdania mam bez ci z kreskom bo mam zepsuty klawisz

"Zhenciom z tobom zagram"I zgriefuję twój serwer uhahah.... :lol:

Dobra, przestańmy się już z niego nabijać. Najważniejsze, że próbuje coś zrobić.

@EvilGirl ja bym zaczął od tych kolegów z mojej okolicy, a dopiero potem zabrałbym się za szukanie w sieci.

@tenyo słuchaj, jest tak: albo jest hamachi, albo nie. można stawiać na zewnętrznym ip jeszcze. albo na dedyku. zależy, na jaką skalę ma być to serwer. będą lagi, jak masz powolne łącze (na to też trza zwrócić uwagę). Jeszcze jest jedna rzecz: jak masz Windowsa 7, to nikt nie pogra. chyba, że na zewnętrznym IP lub dedyk, ponieważ hamachi na windowsie 7 ma dwustronne IP, i trzeba je skonfigurować, lecz po poprzednich postach wnioskuję, że nie poradziłbyś sobie z tym. Co do tego, że "tylko ip z hamachi, a moge ustawic, ze jest bez hamachi" czy jakoś tak, to wbij to do głowy, że jak ip jest z hamachi, to cały serw jest na nim. A wchodzisz bez hamachi, bo ty jesteś założycielem serwera. To samo jest z łączeniem się do serwera: inni nie mogą się podłączyć, bo sami muszą pierw podłączyć się do twojego IP z hamachi. Podałeś błędne informacje, i m.in. dlatego Sokyre nie mógł się połączyć. Jak stawiasz na zewnętrznym IP, to nie muszą się pod żadną sieć podłączać. Ja bym na twoim miejscu poczytał, jak taki serwer tworzyć/uruchamiać/zarządzać. Napisz do mnie na PW, to mogę cię co nieco poduczyć, ale równie dobrze może cię nauczyć każdy ogarnięty gracz minecrafta.

Dobra, przestańmy się już z niego nabijać. Najważniejsze, że próbuje coś zrobić.@EvilGirl ja bym zaczął od tych kolegów z mojej okolicy, a dopiero potem zabrałbym się za szukanie w sieci.@tenyo słuchaj, jest tak: albo jest hamachi, albo nie. można stawiać na zewnętrznym ip jeszcze. albo na dedyku. zależy, na jaką skalę ma być to serwer. będą lagi, jak masz powolne łącze (na to też trza zwrócić uwagę). Jeszcze jest jedna rzecz: jak masz Windowsa 7, to nikt nie pogra. chyba, że na zewnętrznym IP lub dedyk, ponieważ hamachi na windowsie 7 ma dwustronne IP, i trzeba je skonfigurować, lecz po poprzednich postach wnioskuję, że nie poradziłbyś sobie z tym. Co do tego, że "tylko ip z hamachi, a moge ustawic, ze jest bez hamachi" czy jakoś tak, to wbij to do głowy, że jak ip jest z hamachi, to cały serw jest na nim. A wchodzisz bez hamachi, bo ty jesteś założycielem serwera. To samo jest z łączeniem się do serwera: inni nie mogą się podłączyć, bo sami muszą pierw podłączyć się do twojego IP z hamachi. Podałeś błędne informacje, i m.in. dlatego Sokyre nie mógł się połączyć. Jak stawiasz na zewnętrznym IP, to nie muszą się pod żadną sieć podłączać. Ja bym na twoim miejscu poczytał, jak taki serwer tworzyć/uruchamiać/zarządzać. Napisz do mnie na PW, to mogę cię co nieco poduczyć, ale równie dobrze może cię nauczyć każdy ogarnięty gracz minecrafta.

Ekhem, Ekhem. w00t!? Mam Windows7 Home premium i nic nie musiałem ustawiać, a znajomi normalnie się wbili. Tak więc COOl StOrY BRO!

Być może i masz rację. Tak słyszałem od kolegów, ja się akurat w serwery za często nie bawię, więc może nie jestem zbytnio na bieżąco z tym wszystkim.

mam server minecraft kto chce morze dołączy do mnie tylko 4 osoby poszukiwane

piszcie na gg 26421161 jak będe niedostempny to i tak piszcie ja to przeczytam

napiszcie nick po wytypowaniu 4 osub będzie to server white list tylko dla mnie i 4 innych graczy

nazwa serva to mineteam a ip 5.130.25.251:25565