Server minecraft bez chamahi 1.0.0

mam server minecraft kto chce morze dołączy do mnie tylko 4 osoby poszukiwane

piszcie na gg 26421161 jak będe niedostempny to i tak piszcie ja to przeczytam

napiszcie nick po wytypowaniu 4 osub będzie to server white list tylko dla mnie i 4 innych graczy

nazwa serva to mineteam a ip 5.130.25.251:25565

Sorry za offtop, ale Tfoja ortografia mnie dobija :D

Czy to żart ?

Ia z hęciom poglarm alie chuba ze stery jetem zby z wumi grac.

A tak na poważnie twój tekst odstrasza i to bardzo potencjalnych graczy zamiast ich zachęcać.

Polecam się zaopatrzyć w taki gadżet przed reklamowaniem serwerów.

Gadżet

A masz wgranego chociażby bukkita? Jakieś pluginy? Może nie jestem jakiś pro, ale CommandBook i Cuboid oraz ogarnięte Permissiony to podstawa, jeżeli ma to być serwer "na poważno" (błąd językowy popełniony celowo). Przynajmniej tak twierdzi mój kumpel, który jest adminem na dedykowanym serwerze, wgrywa i testuje pluginy, i naprawdę się na tym zna.

Strasznie leżysz z ortografią.Najpierw ogarnij Ortografię a potem reklamuj swój server.Popraw błąd w temacie nie pisze się "chamahi" tylko Hamachi.

Strasznie leżysz z ortografią.Najpierw ogarnij Ortografię a potem reklamuj swój server.Popraw błąd w temacie nie pisze się "chamahi" tylko Hamachi.

Czemu w sygnaturze masz, że nie offtopujemy?

Tenyo napisałem Ci na GG, i jak odważy się ktoś z nim grać :|?

ja niemam zadnych pluginuw i niczego takiego to zwykly server survival w 5

Odważę się zagrać ;) .Premium czy nie?

czyli rozumiem, że jest to serwer postawiony na zewnętrznym ip bez niczego? szczerze, wolę grać singla.

I właśnie, premium czy nie? Jeżeli premium, to nie życzę serwerowi przyszłości, ponieważ "czysty" serwer (bez pluginów) na premium to przesada.

server jest non premium bez żadnych tych co majom inne servery

to jest server survival w 5 osub

osub

:D :D :) :) :) killer shot :)

Najpierw odpowiadaj na GG, a później dawaj info-.-

A ja mam takie pytanie, czemu dales ip z hamachi a w temacie pisze ze bez :D?

Dobiła mnie twoja ortografia i jak kolega wyżej napisał czemu podajesz ip z hamachi i jedno pytanie czy serv 24/7 ?

Dobiła mnie twoja ortografia i jak kolega wyżej napisał czemu podajesz ip z hamachi i jedno pytanie czy serv 24/7 ?

serv jest z chamahi ale tylko ip ja umiem zrobic rzeby dzialał bez chamchi z ip z chamahi

i nie jest 24/7

Nie da się tak ^^. Albo jest hamachi albo go w ogóle nie ma.

serv jest z chamahi ale tylko ip ja umiem zrobic rzeby dzialał bez chamchi z ip z chamahii nie jest 24/7

A teraz to przeczytaj...

Dajesz w końcu te dobre IP?

A teraz to przeczytaj...Dajesz w końcu te dobre IP?

Ty serio chcesz z nim grac? czy jajca se robisz?

Co macie do tego biednego gracza?! Mimo swojego wieku pragnie zdobyc kilku przyjaciol!