Server MINECRAFT TwoWorld's

dostane un bana ? (proszę)podoba mi się ten serwer ale seyder i tomu przesadzają a admin david akurat jest spoko bo chociaż chciał oddać mi itemki ale seyber oczywiście dał mi wcześniej bana .

A jaki jeśli można wiedzieć ?? :>

nick czy co?

Jeśli nick to aragorn2044

Rexin, chodziło mi o event ;D.

kurdę ja czekam na un bana :3

Może się coś załatwi, ale wiedz.. że będziesz miał swego rodzaju OKRES PRÓBNY.

:D A znowu seyber członków mojej gildi zabijał i mnie też za to że powiedziałem mu że źle napisał słowo po angielsku i właśnie wtedy się zaczęło …

Nic na to nie poradzę. Pogadam z Davidem

A jaki exp rate? xD

Dobra aragorn2044 SeYber nie może bana, a co do Tomu ma już bana napisz do mnie na gg to myślę że się dogadamy

@F5

@f5

@f5

@f5

Wejde napewno jak będzie więcej slotów bo na 20 sie nie opłaca

91.205.75.220

Witam, chciałbym zaprosić Was do zagrania na świetnym serwerze minecraft!

A oto prezentacja. ;]

IP: s14.mineserv.eu:27372

SERWER CAŁY CZAS JEST ON (24/7)I POD WERSJE 1.2.4

eJwrNjTRy83MSy1OLSrTSy3lMjI3NjfiCinPVwjPL8pJUS9WiA5PLNJ1S0wuyczPK9YNLi0qyyxLzInl8gXqSi5KTCvhck4sUXAuSk0tSC1ScM5ILE7VVUgtMbIw5jIyNYVjADgyIOo~.png

Administracja:

20120323185350.png

1. David934 (Właściciel)

2. VaTT95 (Administrator)

3. SeYber (Moderator)

Jak będzie wyglądać rozgrywka:

Logujemy się i ustawiamy sobie hasło (/login haslo haslo, przy każdym kolejnym zalogowaniu do gry wpisujemy /login haslo ustawione przy rejestracji), następnie wychodzimy ze spawnu, CZYTAMY REGULAMIN i wyruszamy!

Oczywiście nie musimy tworzyć własnej gildii jak pisze w regulaminie ;], można dołączyć do jakiejkolwiek już założonej (oczywiście ze zgodą założyciela danej gildii).

REGULAMIN:

20120323185222.png

ILOŚĆ SLOTÓW: 20, oczywiście jest możliwość że to się zmieni, ale jeśli będą gracze. :)

FORUM: www.twoworlds.ubf.pl

CECHY SERWERA :

- Własny TeamSpeak, ip: s6.mineserv.eu

- Brak white-list- wbijamy IP i gramy!

- Dorosła i ogarnięta administracja

- Serwer NO-PREMIUM

- Survival+frakcje

- Wioska, w której znajduje się AdminShop 20120323185318.png20120323190946.png

- AdminShop- NPC we wiosce, którzy sprzedają potrzebne materiały po atrakcyjnych cenach.20120323185333.png

- Kowal- sprzęt jest na wykończeniu? Wbijaj do kowala za mała opłatą naprawi Twoją zabawkę. 20120323191007.png

- Oddzielna mapa do surowców, aby nie robić bałaganu na głownej.

- Portal do Netheru, na spawnie

- Własne frakcje, a co za tym idzie: wojny, sojusze, zdrady, itp.

PS: W grze znajdziecie mnie pod nickiem Veiro :]. Gildia Elves[*]- już nie chyba że wrócę do niej (założe od początku). Aktualnie jestem w Stone, chyba że mnie najdzie i założę swoją. ;]