Server MINECRAFT TwoWorld's

Witam, chciałbym zaprosić Was do zagrania na świetnym serwerze minecraft!

A oto prezentacja. ;]

IP: s14.mineserv.eu:27372

SERWER CAŁY CZAS JEST ON (24/7)I POD WERSJE 1.2.4

eJwrNjTRy83MSy1OLSrTSy3lMjI3NjfiCinPVwjPL8pJUS9WiA5PLNJ1S0wuyczPK9YNLi0qyyxLzInl8gXqSi5KTCvhck4sUXAuSk0tSC1ScM5ILE7VVUgtMbIw5jIyNYVjADgyIOo~.png

Administracja:

20120323185350.png

1. David934 (Właściciel)

2. VaTT95 (Administrator)

3. SeYber (Moderator)

Jak będzie wyglądać rozgrywka:

Logujemy się i ustawiamy sobie hasło (/login haslo haslo, przy każdym kolejnym zalogowaniu do gry wpisujemy /login haslo ustawione przy rejestracji), następnie wychodzimy ze spawnu, CZYTAMY REGULAMIN i wyruszamy!

Oczywiście nie musimy tworzyć własnej gildii jak pisze w regulaminie ;], można dołączyć do jakiejkolwiek już założonej (oczywiście ze zgodą założyciela danej gildii).

REGULAMIN:

20120323185222.png

ILOŚĆ SLOTÓW: 20, oczywiście jest możliwość że to się zmieni, ale jeśli będą gracze. :)

FORUM: www.twoworlds.ubf.pl

CECHY SERWERA :

- Własny TeamSpeak, ip: s6.mineserv.eu

- Brak white-list- wbijamy IP i gramy!

- Dorosła i ogarnięta administracja

- Serwer NO-PREMIUM

- Survival+frakcje

- Wioska, w której znajduje się AdminShop 20120323185318.png20120323190946.png

- AdminShop- NPC we wiosce, którzy sprzedają potrzebne materiały po atrakcyjnych cenach.20120323185333.png

- Kowal- sprzęt jest na wykończeniu? Wbijaj do kowala za mała opłatą naprawi Twoją zabawkę. 20120323191007.png

- Oddzielna mapa do surowców, aby nie robić bałaganu na głownej.

- Portal do Netheru, na spawnie

- Własne frakcje, a co za tym idzie: wojny, sojusze, zdrady, itp.

PS: W grze znajdziecie mnie pod nickiem Veiro :]. Gildia Elves[*]- już nie chyba że wrócę do niej (założe od początku). Aktualnie jestem w Stone, chyba że mnie najdzie i założę swoją. ;]

Hmm... Jestem zaciekawiony ale możesz powiedzieć pod jakiego mc działa serwer?

1.2.3

Aktualnie 1.2.3, jak znajdzie się STABILNY bukkit pod 1.2.4 będzie 1.2.4

PS: Dzięki za podpowiedź.

Kłamiecie, ja mam mc 1.2.3 i spokojnie wszedłem na serwer. :D

A i ImSoDelicious, napisz swój nick w tym temacie żeby potomni mogli ciebie znaleźć na serwerze. :)

No i każdego człeka, który postanowi zagrać na tym serwerze niech szuka gildii Elves! :D

Kłamiecie, ja mam mc 1.2.3 i spokojnie wszedłem na serwer.

Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem?

O kurcze, pomyliły mi sie cyferki. :/

Chodziło mi o to, że wszedłem na serwer mając 1.2.4. Bardzo przepraszam za mój błąd.

O kurcze, pomyliły mi sie cyferki. :/Chodziło mi o to, że wszedłem na serwer mając 1.2.4. Bardzo przepraszam za mój błąd.

Przecież to normalne że wszedłeś, tylko po prostu nie będziesz miał tam itemków z 1.2.4

@Up masz racje, napisane jest że 1.2.3 tylko dlatego że bukkit jest pod 1.2.3, ponieważ tak jak już wcześniej mówiłem ten na 1.2.4 jest mało stabilny.

Serwer już na 1.2.4

Ooo jak fajnie właśnie szukałem jakiegoś serwa :>

W sumie to nie grałem w MC[Multi] z 3 miechy :>

Mam nadzieję, że jest lepszy od poprzedniego.

Mam nadzieję, że jest lepszy od poprzedniego.

Lepszy ? same dzieci po 1. tam grają tam same dzieci seyber i tomu bluźnią ciągle kickają cię ciągle gdy im coś powiesz ban/kick zabierają ci itemy

Dostałem bana za forum i za prawdę

moje wrażenia:

najgorszy serwer na globie

Hmm jak robisz rozróbę na chacie to się nie dziw a bana dostałeś za zakłócanie porządku

Ale rozróba :/ Przychodzi koleś z diamentowymi itemami zaczyna zabijać członków naszej gildi potem wraz z swoim głupim kolegą obrażają nas a na końcu ban :( Najgorszy serwer na jakim grałem -_-'

To coś dla SaYbera i David934 :)

4541419_039.jpg

@Up niech zgadne... Nowyy i Joint ??

ehh jak ja lubie Hejterów

ehh jak ja lubie Hejterów

Ahh tak, zapomniałem, że w tym szarym i podłym świecie, awansujesz do rangi Hejtera gdy tylko ośmielisz się cokolwiek skrytykowac.

Chodzi mi o sposób krytyki

Dzisiaj o 17*30 odbędzie sie Event

Serdecznie Zapraszam