Server potrzebny na wczoraj!

Szukam servera na ktorym nie ma przewaza zadna frakcja.Server PvP z jakimis gildiami pl po stronie Hordy,oraz minimum medium ludność.

PS.Nie chce severa Burning Legion(czyt. najgorszego servera),oraz Defias Brotherhood.(chyba ze sa tam pl gildie min.2-3 )

ponawiam!

Z czystej ciekawosci zapytam czemu uwazasz BL za "najgorszy" serwer?

Pełno spamu po pl,masa polakow i troche turkow.Masa osob mi go odradzala.I przewaga hordy nad ally.

ponawiam!!!

Zapraszam na defias brotherhood po stronie Allow. Możemy pograć razem, pisz na pm jeśli jesteś zainteresowany. Pozdrawiam

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Pykaj na Outlandzie, chyba najbardziej zaludniony serv, jest sporo Polskich gildii, fajne community. Chyba najlepszy dostepny server.

Czemu sądzicie ze BL to the worst server ever? Przeciez na pewno jest lepiej niz w metinie bo to gra płatna, wlasnie instaluje WoWa i czytam na jakim serwerze grac, wiem ze bede gral Trollem Hunterem.

Szukam servera na ktorym nie ma przewaza zadna frakcja.Server PvP z jakimis gildiami pl po stronie Hordy,oraz minimum medium ludność.

PS.Nie chce severa Burning Legion(czyt. najgorszego servera),oraz Defias Brotherhood.(chyba ze sa tam pl gildie min.2-3 )