Server Status EU West - Busy?

Dzień dobry, jestem nowy na tym forum jak i w grze w League of Legends. Dzisiaj była konserwacja servera, i teraz chciałem sobie zagrać a tu peszek busy. Nie wiem co to znaczy dla mnie grającego, samo słowo wiem, ale czy to znaczy, że serwer jest zajęty i nie ma "jakiegoś" sposobu, aby wbić się na serwer ?, Czy tylko ja coś mam nie teges z klientem gry ?, EU Nordic & East normalnie mi pokazuje online i mogę nadusić play, ale konto mam na west.

Zmien jezyk z angielskiego na niemiecki, status servera zmieni sie na online

miałem to samo co autor lecz mi samo sie naprawiło po resecie kompa

A jeżeli to nie pomaga, wpisz thereisnourflevel

Działa :D po prostu kliknij na szare Graj, a potem napisz to hasło .

to oznacza, ze server jest pelny, bosh. musisz po prostu poczekac albo wyprobowac ktorys ze sposobow / kiedys byl jeszcze jakis inny sposob do wbicia na busy, ale kompletnie zapomnialem jak to sie robilo:[

Chyba chodzi o kombinacje strzałek na klatwiaturze :P

Nom już się doinformowałem, na głównej stronie gry w supporcie. To jest takie zabezpieczenie od nich, aby serwery nie były przeciążone :). A już do gry mogłem wbić o 15:00 :), na przyszłość już będę wiedział temat można zamknąć.

P.S : a jak ktoś chce ze mną pograć na serwie to mój nick oDeimonDo dopier 7 lvl :D.

Dzień dobry, jestem nowy na tym forum jak i w grze w League of Legends. Dzisiaj była konserwacja servera, i teraz chciałem sobie zagrać a tu peszek busy. Nie wiem co to znaczy dla mnie grającego, samo słowo wiem, ale czy to znaczy, że serwer jest zajęty i nie ma "jakiegoś" sposobu, aby wbić się na serwer ?, Czy tylko ja coś mam nie teges z klientem gry ?, EU Nordic & East normalnie mi pokazuje online i mogę nadusić play, ale konto mam na west.