Servery non-premium do Minecrafta

Siemka, jak w temacie, szukam jakiś dobrych serwerów non-premium do minecrafta. Mam 3 wymagania

# Server ma stać już jakiś czas, i mieć dobrą reputacje. Wiadomo, by nie upadł nagle.

# Podstawa jak dla mnie, czyli musi grać dużo playerów.

# Item shop, dzięki któremu nie staje sie nagle pro-uber koksem mogącym wpindalac się ludzią do chaty (serialnie, widziałem to na jakims servie :D)

Piszcie swoje servy.

Ja polecam serwer MoreCraft. Posiada mody BuildCraft/IC2/RP2. Fajna atmosfera, ogarnięci admini, graczy w porywach 20 ale tym się nie przejmuj bo przynajmniej będziesz każdego znać. Stronka: morecraft.pl. Należy złożyć podanie na forum.

Ja polecam serwer MoreCraft. Posiada mody BuildCraft/IC2/RP2. Fajna atmosfera, ogarnięci admini, graczy w porywach 20 ale tym się nie przejmuj bo przynajmniej będziesz każdego znać. Stronka: morecraft.pl. Należy złożyć podanie na forum.

Raczej odpada, jak napisałem, ma być kupa graczy, a tłumaczenia że "będę każdego znał" raczej mnie nie przekonuje :) Bez obrazy oczywiście, ale serv może sprawdze.

- MineFox: 1.2.5, 100 slotów, na chwile obecną jest pełny

IP: MC.JEE.PL

Lub survival 1.2.5 20 slotów (też jest pełny :S)

IP: MC.JEE.PL:25566

Website: Minecraft.Jee.pl

Wersja: 1.2.5

No-Premium/No-Hamachi

24/7, eventy, areny, pvp, hotele, wiele miast.

I takie tam ;P

Siemka, jak w temacie, szukam jakiś dobrych serwerów non-premium do minecrafta. Mam 3 wymagania

# Server ma stać już jakiś czas, i mieć dobrą reputacje. Wiadomo, by nie upadł nagle.

# Podstawa jak dla mnie, czyli musi grać dużo playerów.

# Item shop, dzięki któremu nie staje sie nagle pro-uber koksem mogącym wpindalac się ludzią do chaty (serialnie, widziałem to na jakims servie :D)

Piszcie swoje servy.