Serwer freebuild Minecraft!

Witam ! Chciałbym zapowiedzieć wam profesjonalny serwer freebuild , który zostanie wydany już niedługo ! Tworzy go profesjonalna ekipa posiadająca już 2 bardzo oblegane i sławne serwery w polsce a mianowicie MC4u.pl . Na tym serwerze zobaczycie profesjonalnie wykonaną mape , dobrze dobraną administracje i autorskie pluginy a to wszystko już niedługo .

Strona : Mc4u.pl

Serwer premium czy non premium? Bo nie mogę się doszukać, albo jestem ślepy :(

Wszystko cacy po glacy, tylko zawsze jak ja wejdę na taki serwer, to widzę te chole*ne ograniczenie widoczności! Ja nie wiem jak oni wszyscy mogą tak grać..

Oh my god !! Kolejny serwer minecrafta ?! Ileż to można...

Co do tematu, zebym warna nie wyrwał to:

Zróbcie na forum temat: Zapisy na serwer.

I zobaczycie czy dużo bedzie grało ludu, poza tym... Jeżeli bedzie mniej niż 5 to nawet nie zaczynajcie, bo to nie ma sensu, jest tych serwerów miliony, i 900 tysięcy lepszych od waszego, sory za krytyke, ale to prawda.

Witam ! Chciałbym zapowiedzieć wam profesjonalny serwer freebuild , który zostanie wydany już niedługo ! Tworzy go profesjonalna ekipa posiadająca już 2 bardzo oblegane i sławne serwery w polsce a mianowicie MC4u.pl . Na tym serwerze zobaczycie profesjonalnie wykonaną mape , dobrze dobraną administracje i autorskie pluginy a to wszystko już niedługo .

Strona : Mc4u.pl