Serwer Killian

Witam, mam pytanie dotyczące w.w serwera. Czy można grać na nim również pod PvE oraz czy są polskie gildie z sekcjami nastawionymi na raidy, bicie bossów etc.?
Z góry dzięki za odpowiedź ;)

@down

Mam postać na jakimś groszowym lvl-u, a nie chciałem przenosić jej na serwer pve także teraz mam już czarno na białym, że nie muszę ;)
Pozdrawiam!

Temat do zamknięcia

Witam, mam pytanie dotyczące w.w serwera. Czy można grać na nim również pod PvE oraz czy są polskie gildie z sekcjami nastawionymi na raidy, bicie bossów etc.? Z góry dzięki za odpowiedź

Serwer PvP różni się od serwera PvE , tylko tym że możesz zostać zabity przez każdego gracza praktycznie wszędzie poza save zonami, masz dodatkowego skila który pozwala na zabijanie graczy na PK, na serwerach PvE tego nie ma.

Jeśli chodzi o Polskie Gildie , są chyba 3 ale tego co słyszałem żadna nie ma dobrej renomy. Dobra rada, zanim dokonasz wyboru pospamuj na globalu spotkaj się z przedstawicielem każdej z gildii i dopiero potem dokonaj wyboru. Nie dołączaj do pierwszej lepszej gildii, taka dobra rada :)

Jest masa Polskich gildi, sam znam z 11 w której jest ponad 4/5 65lv z dobrym eq. Gildi jest wiecej ale o reszcie nie mam zielonego pojęcia. Wiekszosc z nim praktycznie 90% jest nastawiona na pve lub pve i pvp jak ktoś juz uzbieral sobie na seta pvp ^^ (wiadomo ze żeby na niego nazbierać musisz mieć seta pod pve :) )

Witam, mam pytanie dotyczące w.w serwera. Czy można grać na nim również pod PvE oraz czy są polskie gildie z sekcjami nastawionymi na raidy, bicie bossów etc.?
Z góry dzięki za odpowiedź ;)

@down

Mam postać na jakimś groszowym lvl-u, a nie chciałem przenosić jej na serwer pve także teraz mam już czarno na białym, że nie muszę ;)
Pozdrawiam!

Temat do zamknięcia