Serwer L2 :)

Siema świry,sprawa wygląda nastepująco, mam straszną ochote pograć w l2 gdzie jest sporo osób, nie najcięższy exp, ba nawet bym powidział że najbardziej mi przypasuje easy, i z nie małą ilością polaków jeśli sie da i ogólnie sporo osób :) więcej wymagań nie mam ^^

21 marca startuje świeży serwer na offie. Zalecam spróbować tam. Od nowych dodatków expi się łatwo.

Mam zamiar ruszyć na L2 classic, jak masz ochotę na wspólną gre to można znaleźć jeszcze kilka osób i razem popykać. Motasina możesz podesłać jakiś link do info tego nowego serwera ?

https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/znudzeni-zatem-zagrajcie-na-swiezutkim-serwerze-lineage-2

Nie kazdy lubi GoDa :)

Wpadaj na L2 Dragon, h5, raty x50, 17k online:).

Wpadaj na L2 Dragon, h5, raty x50, 17k online:). 

150 tys :D

Juz chyba zaczeli mnozyc x10+

@f0x raczej wątpię że kolega się skusi na classica :D ,, nie najcięższy exp, ba nawet bym powiedział że najbardziej mi przypasuje easy, '' gdzie siedzisz tygodniami na jednym spocie zdobywając po 0.01 za moba .

Co do GoDa jeśli masz czas by odbębniać daily to się będziesz dobrze bawił i z lvlem nie odbiegał bardzo od reszty , co doo gearu się nie będę wypowiadał bo nie od dzis wiadomo że gra jest p2w :P Jeszcze teraz gdzie są Taroty i Lucky Boxy .

Zagraj sobie na RPG Club sprawdzony priv , rate może i x3 ale jak dla mnie mega szybko się expiło . Grając na classicu xx czasu wszędzie się szybko expi ^^

@f0x https://4gameforum.com/threads/634676/ link do offa eu co sartuje . Co do classica polecami ci jeśli zaczynasz grę grać od razu na 2 kontach . Mage + Se , Wl + Se , reszta main+ buffer wedle uznania . Po 40 przypuszczam że zquitujesz bez tego siedząc i czekając na regeny :D

Nie ma co grac na RU SERWERACH - to jest gra dla active full cp 8h+

albo:

classic/eu off nowy

albo x5 gf l2shrine

lub il x5 l2dawn

Siema świry,sprawa wygląda nastepująco, mam straszną ochote pograć w l2 gdzie jest sporo osób, nie najcięższy exp, ba nawet bym powidział że najbardziej mi przypasuje easy, i z nie małą ilością polaków jeśli sie da i ogólnie sporo osób :) więcej wymagań nie mam ^^