Serwer Minecraft Dr. Housa

Dr. House sp***dolił sprawę. Gra z lusiofym kolegą -.-

Gorąco zapraszam! Na prawdę warto. Jest parę bajerów, których nie każdy server ma.

ja prosilbym o instalke :)

bo tam w linku sa "zarazone zavirusowane"

Xplode. Uwierz mi to jest fałszywy alarm, nawet jeśli są tam wirusy to naprawdę nie groźne mam avasta i mi kryczało że fałszywy alarm.

Dodaj mnie do whitelisty: Hoytek

Thx.

Chwilka za chwilę powinna być zdjęta whitelista

Proszę o dodanie do whitelisty mój nick Ludzik . Grałem długo lecz po podpaleniu miasta zrezygnowałem. Ale z chęcia wrócę bo nie mogę się oderwać od tej gry.

Proszę o dodanie na whiteliste. Nick : Banelli

Od dłuzszego czasu szukam servera Minecraft, może na tym będzie dało sie pograć.

Zachwile was doda. Ludzik masz niezłego farta twój domek zostawiłem. :)

Przyjmujemy od 20 postów

Na serwie mam straszne lagi chodź w innych grach ping max 80.

U nas nikt na ping nie narzeka chociaż czasem lagi się zdarzają :D

Xplode był karany za griefowanie poinformował mnie cwieq!!!!!

to ja odpadam tak?...

i kto to ten cwieq 1 raz slysze taki nick

kiedys gralem w minecrafta pol roku temu chyba ;-> i pozniej ogarnelem i bylo wszystko dobrze..

wiec nie wiem o co ci chodzi :> nie greafuje od dawna czy jak to tam sie mowi .

warn_ico.png
Za złamanie pkt. 7.3 Regulaminu. Ogarnij pisownię, bo się tego nie da czytać. - Kubox

Hahaha ? Minecraft nawet pół roku nie ma z tego co mi wiadomo to w grudniu 2010 alpha była :D

@Up Minecraft ma koło roku, a w grudniu 2010 chyba się beta skończyła.

to ja odpadam tak?...i kto to ten cwieq 1 raz slysze taki nick kiedys gralem w minecrafta pol roku temu chyba ;-> i pozniej ogarnelem i bylo wszystko dobrze..wiec nie wiem o co ci chodzi :> nie greafuje od dawna czy jak to tam sie mowi .

Nie znasz nikca bo w Minecrafcie miałem inny. Może teraz nie greafujesz, ale jak ktoś Cię zdenerwuje to nie wiadomo, więc poinformowałem kogo trzeba, żeby mieli na Ciebie oko.

powiem ci raz sprobowalem i wiem jak to jest i wiecej tego nie robie ;->

Offtopic off, za latwcie to na privie.

admin_ico.png
"za łatwcie" - nie no, serio...? - R3m4ke

Dr. House sp***dolił sprawę. Gra z lusiofym kolegą -.-