Dr. House sp***dolił sprawę. Gra z lusiofym kolegą -.-
Serwer Minecraft Dr. Housa
Gorąco zapraszam! Na prawdę warto. Jest parę bajerów, których nie każdy server ma.
ja prosilbym o instalke
bo tam w linku sa "zarazone zavirusowane"
Xplode. Uwierz mi to jest fałszywy alarm, nawet jeśli są tam wirusy to naprawdę nie groźne mam avasta i mi kryczało że fałszywy alarm.
Dodaj mnie do whitelisty: Hoytek
Thx.
Chwilka za chwilę powinna być zdjęta whitelista
Proszę o dodanie do whitelisty mój nick Ludzik . Grałem długo lecz po podpaleniu miasta zrezygnowałem. Ale z chęcia wrócę bo nie mogę się oderwać od tej gry.
Proszę o dodanie na whiteliste. Nick : Banelli
Od dłuzszego czasu szukam servera Minecraft, może na tym będzie dało sie pograć.
Zachwile was doda. Ludzik masz niezłego farta twój domek zostawiłem.
Przyjmujemy od 20 postów
Na serwie mam straszne lagi chodź w innych grach ping max 80.
U nas nikt na ping nie narzeka chociaż czasem lagi się zdarzają
Xplode był karany za griefowanie poinformował mnie cwieq!!!!!
to ja odpadam tak?...
i kto to ten cwieq 1 raz slysze taki nick
kiedys gralem w minecrafta pol roku temu chyba ;-> i pozniej ogarnelem i bylo wszystko dobrze..
wiec nie wiem o co ci chodzi :> nie greafuje od dawna czy jak to tam sie mowi .
Hahaha ? Minecraft nawet pół roku nie ma z tego co mi wiadomo to w grudniu 2010 alpha była
@Up Minecraft ma koło roku, a w grudniu 2010 chyba się beta skończyła.
to ja odpadam tak?...i kto to ten cwieq 1 raz slysze taki nick kiedys gralem w minecrafta pol roku temu chyba ;-> i pozniej ogarnelem i bylo wszystko dobrze..wiec nie wiem o co ci chodzi :> nie greafuje od dawna czy jak to tam sie mowi .
Nie znasz nikca bo w Minecrafcie miałem inny. Może teraz nie greafujesz, ale jak ktoś Cię zdenerwuje to nie wiadomo, więc poinformowałem kogo trzeba, żeby mieli na Ciebie oko.
powiem ci raz sprobowalem i wiem jak to jest i wiecej tego nie robie ;->
Offtopic off, za latwcie to na privie.
Dr. House sp***dolił sprawę. Gra z lusiofym kolegą -.-