Serwer Minecraft

Witam, szukam serwera minecraft takiego, w ktorym bedzie free teren ewentualnie bedzie jakies miasto. Tzn budujesz swoj domek np z lokatorem, razem sie chodzi do jaskin i tym podobne.

P.S W koncu dzia!

Witam, szukam serwera minecraft takiego, w ktorym bedzie free teren ewentualnie bedzie jakies miasto. Tzn budujesz swoj domek np z lokatorem, razem sie chodzi do jaskin i tym podobne.P.S W koncu dzia!

Jesli masz zaiar grac na serwerze tylko dla graczy, ktorzy graja na oryginalnym minecrafcie, to lokatora juz znalazles. ;)

Wlasnie mi nie chodzi o orginala tylko o prywatny serwer... Cos takiego np co ma Kanciasta Dolina. Graja sobie w piatke chodza, zwiedzaja.

Także z miłą chęcią zagram :]

160959 moje gg, piszcie w razie czego ;)

Curenor a umialbys postawic serwer?

Postawić żaden problem, gorzej z połączeniem, bo nie mam zewnętrznego IP...

Polecam sieć serwerów geot.pl

na klasycznym serwie masz kilka mapek gdzie możesz dowolnie budować ale nie ma razerolu jak na freebulidach.

JA aktualnie gram na AlterCraft i jest na prawdę przyjemnie ;)

Curenor moj nick Abi jak cos napisz ;) Ja tylko troche nie ogarniam jak zapisac sie do miasta;x

Słuchajcie, moglibyśmy zrobić ekipę i na tym AlterCrafcie zrobić własne miasto;]

ja to bym polecał hamachi i też bym mógł pograć ale pytanie czy na 1.9 pre release 2 ?

Wpadnijcie na MythCraft ;] system RP rozbudowany. narazie tylko forum www.mythcraft.pl IP: rp.mythcraft.pl

zapomnialem dodac: na servie dziala Mineshafter przez ktorego mozna grac nawet na piracie!

:)

Panie devanzo, powiedz mi wiecej o tym serwerze. Ja szukam takiego gdzie z kumplem moge robic budowle etc i nikt tego nie zniszczy.

MythCraft to serwer z gatunku serwerów Role Playing. Wszystko dzieje się w czasach średniowiecza. Rozpoczynasz grę jako Pleb, ale możesz później awansować na jedną z kilku profesji! Są nimi Kopacz, Górnik, Drwal, Łowca, Farmer. Gracze są od siebie uzależnieni, ponieważ jako Drwal nie zbierzesz np. żelaza. Serwer był tylko dla ludzi z kontem Premium, jednak mieliśmy zbyt małą populację. Na serwer połączysz się przez program Mineshafter proxy - dzięki temu będziesz mógł załadować sobie na serwer skina postaci. Co do budowania epickich budowli, musisz najpierw złożyć podanie na jakąś budowlę, jest szansa, że dostanie dotację na nią w formie itemów na budowę, potem cuboid etc. Serdecznie zapraszam do obeznania się z regulaminem na MythCraft. Do zobaczenia w grze! Mój nick to Aethai, jestem głównym administratorem.

Witam, szukam serwera minecraft takiego, w ktorym bedzie free teren ewentualnie bedzie jakies miasto. Tzn budujesz swoj domek np z lokatorem, razem sie chodzi do jaskin i tym podobne.

P.S W koncu dzia!