Witam mam wam do zaproponowania serwer Minecraft. 100% survival zadnych cuboidow ani LWC po prostu siekanka. Juz teraz serwer jest czynny i trwa 1 event. Mianowiecie do znalezienia jest 1 skrzynia a w niej niespodzianki. Serwer Jest dedykowany, No premium , Administracja : Tajny19, Danstar20 Ip serwera to 94.231.3.43:18015 Można wchodzić. Szukamy 1 ogarniętej osoby na moderatora. Serdecznie Zapraszam Tajny19.
Serwer Minecraft
eee... po co kupować dedyka, żeby stworzyć serwer survivalowy? Rozumiem, jak by to miało ręce i nogi (czyt. jakikolwiek sens) to się dedyk opłaca, np. na serwer RPG, freebuild... survivale są dobre, jeśli mają jeszcze coś do zaoferowania niż to, co mamy w singlu. Dajmy na to, mamy dwie frakcje, które ze sobą walczą. Nic nie mam do serwera, aczkolwiek według mnie bzdurą jest kupowanie dedyka na takie coś.
Kto powiedzial ze go kupilem ?
Kolejny serwer... to już się robi nudne -.-
może być nudne dla większości osób ale zawsze znajdzie się grupka ludzi która zagra
A wiesz co, ja bym chętnie zagrał, i chętnie tym moderatorem móglbym być. Jak coś po pisz tu lub pw
To w takim razie ile na ten serwer dałeś RAMu i na jakim silniku postawiłeś?
BlastBlue dostalem od kuzyna z gamepix.pl
nie pytam się, skąd dostałeś dedyka, tylko na jakim silniku działa serwer i ile ma RAMu. Stawiałeś na bukkicie, czy na tym silniku od Mojanga? Jak na bukkicie, to ile przeznaczyłeś RAMu? I rozumiem, że serw jest na betę 1.0.0?
BlastBlue, a nie lepiej samemu wejsc na serwer i zobaczyc?
nie zobaczę RAMu, nawet jeśli wejdę. a chciałbym wiedzieć, ile jest, wtedy wiadomo, czy opłaca się grać.
nie zobaczę RAMu, nawet jeśli wejdę. a chciałbym wiedzieć, ile jest, wtedy wiadomo, czy opłaca się grać.
Straszne glupoty gadasz, po co uzytkownikowi wiedziec takie rzeczy?
@UP Po to, żeby wiedzieć czy będą lagi i inne duperele.
Podaj info o serwerze, to się pomyśli.
Jak jest mało ramu, to nie da się grać. Są przycinki straszne. Na silniku od Mojanga masz tylko 512 mb ramu i nie da się tego zmienić, więc jak ten serwer jest na takim silniku, to gówno daje to, że jest dużo slotów. Wejdzie z 5 osób i już się będzie przycinać. Do tego, jeżeli na serwie są włączone potworki i zwierzęta, to z dwie osoby pograją bez przycinek. Wejdzie trzecia i już się tnie. Jak stawia na bukkicie, to możesz ustawić, ile ramu przeznaczasz na serwer. Jeżeli ma to być serwer na poważnie, to ja bym stawiał na bukkicie, nawet jeśli ma to być czysty surv, bez pluginów.
I nie mów, że głupoty gadam, każdy ogarnięty gracz MC ci to powie.
Mój kolega baw tam grał i jakis noob mu rozwalił chate i jeszcze zbanowali bawa i mnie bo go znam.
I chcą okraść go z jego pracy nad escepe.
A więc serwer h*jowy
Mój kolega baw tam grał wo jakis noob mu rozwalił chate i jeszcze zbanowali bawa i mnie bo go znam.I chcą okraść go z jego pracy nad escepe.A więc serwer h*jowy
grozisz mi?
Ps: weź to poprawm bo tego za cholerę nie idzie czytać.
Witam mam wam do zaproponowania serwer Minecraft. 100% survival zadnych cuboidow ani LWC po prostu siekanka. Juz teraz serwer jest czynny i trwa 1 event. Mianowiecie do znalezienia jest 1 skrzynia a w niej niespodzianki. Serwer Jest dedykowany, No premium , Administracja : Tajny19, Danstar20 Ip serwera to 94.231.3.43:18015 Można wchodzić. Szukamy 1 ogarniętej osoby na moderatora. Serdecznie Zapraszam Tajny19.