O rly? Toż to idiotyzm.
+ taki idiotyzm że reszta [czyli poza tymi 2 osobami] musi zacząć płacić jeśli chce sobie coś zbudować. Powodzenia wszystkim stawiającym takie serwery, ale jeśli np. JA chciałbym zapłacić z MC zrobiłbym to kupując premke na oficjalnej stronie dystrybutora. Tak przyznaję się nie mam premki, dlatego też w ogóle zaglądam do tych "super" tematów z privami, które oferują "super" płatne oferty.
W związku z tym że robi się to już bardzo nudne, przynajmniej dla mnie. Zapytam się autora tematu czyli IssackPl, masz licencję na publikację serwera oraz wzbogacania swojego majątku poprzez narzucanie "dobrowolnych" [dlatego w cudzym słowie, ponieważ jest to takie dobrowolne jak płacenie podatków w Naszym kraju] opłat za korzystanie z Twojej usługi ? Jeśli tak to gratuluje, jeśli nie proponuję zwinąć interes póki Twoje ip nie ujrzy odpowiedni organ. (: Pozdrawiam i życzę udanego dnia.
Jeśli chcesz zapytać się dlaczego akurat uwziąłem się na Twojego posta, odpowiadam: nie tylko na Twojego, zamierzam "otwierać oczy" każdemu piratowi, który myśli że łatwo może zarobić na naiwności innych ludzi.