Witam !
Tak jak w temacie, podpowie mi ktos na jakim serwerze lepiej zagrac ? Gdzie jest wiecej ludzi, mniej kidow itp. czynnikow wplywajacych na rozgrywke ?
Witam !
Tak jak w temacie, podpowie mi ktos na jakim serwerze lepiej zagrac ? Gdzie jest wiecej ludzi, mniej kidow itp. czynnikow wplywajacych na rozgrywke ?
No ,ten temat już był poruszany dawno temu na forum.Tak w skrócie ,moge powiedzieć ci ,że na Allods PL jest mniej ludzi ,wiadomo przez to mniej pvp ,mniej akcji ogólnie.Na ENG jest większa populacja ale dużo "koksów" którzy zdąrzyli już zostawić po 500, 600 euro w IS więc mogą cie "pojechać" bez używania skili w pvp .W sumie na polskim serverze nie gra tak dużo ludzi ale z tego co pamiętam ,atmosfera była miła i grało się przyjemnie.
Spoko, no problem ;]
Bierz EU, może jest mniej graczy, ale jakościowo chyba nie trzeba porównywać.
Allods PL = Tibia = Metin
Chłopie co ty bredzisz ,jaka Tibia jaki Metin ?Jedyny problem na serverze PL Allodsa to niska populacja graczy a co za tym idzie troche mało akcji ,jak wspomniałem w poprzednim poście.Wiadomo mniejsze community ,mniej spontanicznego pvp ,długo trwa złożenie party na instancje itp.Tak się składa ,że grałem troszku na polskim servie (40lvl wbiłem jakoś) i w kwesti zachowania graczy ,ogólnej kultury itd. nie miałem żadnych zastrzeżeń.Znowu ten stereotyp o mitycznych neo kidach na polskich wersjach gier mmo
Jaki mit? Grałem zarówno na EU jak i PL, i raczej nie chcesz abym porównał te 2 serwery. Każdy wie co jest na serwerze jeśli client jest w języku PL. No chyba że Ty sam masz 12 lat i odpowiada Ci taki klimat.
QQi ja też odnoszę wrażenie, że nie grałeś na serwerze PL tylko kierujesz się stereotypami . Polski język wcale nie oznacza dzieciarni i glupot wypisywanych na czatach. Gra jest w miarę wymagająca ( czasu , zaangażowania ) przez co dzieci długo przy niej nie wytrzymują dzięki czemu tworzy się miłe grono ciekawych ludzi.
Ja napisałem to co odczułem, Ty nie musisz się z tym zgadzać i zrozum ja odpisuję autorowi tematu, a nie dyskutują z kimś kto ma inne wartości oceniania ludzi.
Wiadomo, że debile są wszędzie. Nie tylko na polskich serwerach. Wystarczy poszukać odpowiedniej gildii albo zebrać ogarniętą ekipe. Mi tam na Allodsie PL grało się dobrze.
He he Wcale nie chce z Tobą wymieniać poglądów bo widzę ,że nie zapowiada się to inteligencją. Także Polecamy razem z QQi grę Allods
Na EU są gracze co wydali już ponad 10,000Euro a nie 600. Graj na PL bo na EU nie masz szansa na dobrą grę chyba. Mam do sprzedania konto maga 51lvl z tymi standardowy sprawami z IS na które musiałbyś wydac około 200zł. Runki, Plecak, 2 Kolczyk, doby Mount, unikatowe stroje. Jak jesteś zainteresowany to bij na PW albo gg 255731 (niewidok)
Moim zdaniem źle zrobili robiąć dla pl osobny server, to znaczy jesteśmy gorsi od innych europejczyków ?. Tak mogli sploszczyć grę tak abyśmy grali na eu, A tak problem grać z narodowym językiem, ale z mniejszą populacją servera czy grać na europejskim gdzie bogatszy europejczyk płaci euro i ma przewagę w IS. Decyzja zależy do ciebie tylko pamiętaj że exp idzie jak krew z nosa, więc trochę czasu będziesz musiał poświęcić aby w ogóle coś wskórać .
Witam Mam problem z allodsem w polska wersja , pobieram gre i officjalnej strony z normalnego i z torrenta i za każdym razem jak sie loguje na konto to WYSKAKUJE MI BŁĄD WEWNĘTRZYNY X.......... przeinstalowałem gre pare razy , na internecie znalazłem tematy gdzie wiele ludzi ma ten problem a nie wiem jak go rozwiązać. WIE KTOŚ OCO CHODZI ? PODOBNO trzeba mieć wszystko wył. każdy program i anti wira , ja wszystko wył i dalej to samo ? Ma ktoś podobnie?
Witam !