Serwer pokemon

Witam szukam dobrego serwera pokemon. Może być na bazie tibii lub może macie jakieś lepsze pomysły :)

Moje dzieciaki oglądają pokemony i tak mnie chwyciło na pogranie w coś tego typu :)

Z góry dzięki i pozdrawiam

Pokemon Revolution, PokeMMO, PokemonPlanet < gry na bazie nintendo
KPDO Pokemon Pokegra

Cześć!

Ze swojej strony polecam PokeXGames - gra na silniku Tibii. Zdecydowanie PXG jest najlepiej i najszybciej rozwijającą się marką ze wszystkich, które bazują na tibijskim silniku. Nie jestem w stanie opisać Ci tutaj wszystkiego, ale w grze znajdziesz ponad 700 różnych pokemonów, system profesji (inżynier, stylista, poszukiwacz, profesor), system klanów, shiny pokemony, możliwość ulepszania (boost system) poków, market na którym możesz wystawiać pokemony jak i inne przedmioty, wiele różnych questów, zarówno mniej jak i bardziej złożonych, turnieje, addony i wiele wiele innych atrakcji.

Zapraszam na serwer Orange (serwer najnowszy), który cały czas się rozwija. Mój nick na tym serwerze to Janusz Keczap, dlatego nie wahaj się do mnie napisać, jeśli zdecydujesz się zagrać - pomogę i objaśnię, na tyle ile będę mógł.

Pozdro!

Dzięki @Cassal o to mi właśnie chodziło :)

Tylko i wyłącznie PokeXGames :P . Polecam serwer Brass - dużo Polaków i ogólnie graczy , pomogę na start :) . Nick w grze : Querof

@gary44 jakie miasto startowe polecasz??

Saffron - środek wszystkiego i najwięcej się tam dzieje , a na jakim serwerze grasz i jaki nick? Pomogę i doradzę zawsze :P

Nick Seneth serwer Orange

Witam szukam dobrego serwera pokemon. Może być na bazie tibii lub może macie jakieś lepsze pomysły :)

Moje dzieciaki oglądają pokemony i tak mnie chwyciło na pogranie w coś tego typu :)

Z góry dzięki i pozdrawiam