Serwer Proxy

Siema

Jak ktoś ma dobry serwer proxy (płatny 24/7 on) i może podać to bym prosił tutaj lub priv, używał był tylko kiedy bym się logował do Vindictusa i ewentualnie jak bym marketplace otwierał, bo trochę denerwujące jest szukanie co chwile serwera żeby się zalogować, a jak się logne i ip pada to marketplace nie mogę otworzyć ;/

zawsze mozesz sprobowac sciagnac AOL'a

Na pierwszej lepszej stronie, pierwszy lepszy adres proxy i nie pada :)Polecam Profixera

aol to syf, lagi jak się chce z kimś grać, proxyfier uzywam jest git gdyby nie to ze pada czasem ip proxy i nie moge przez to do AH wejsc ;p

Krzychu wiedz że aol jest dobry, tylko trzeba umieć go skonfigurować a lagi są małe, ale nie przeszkadza GRAĆ. Najlepiej samemu hostować grę i jest dobrze i brać do siebie 2 graczy.

możliwe ale prze proxyfiera mi się dobrze gra :) 0 lagów nawet w raidzie max osob no i AH działa pysznie :D

hmm podasz może na gg ip?

właśnie dlatego założyłem temat bo nieraz IP działają fajnie, a nieraz nie ;/ używam różnych IP z stronek takich jak www.xroxy.com czy www.sockslist.net

wiem wiem ^^ ale nie mam zamiaru wykupywać

teraz to używam i Aol i Proxifier (aol jak chce posiedzieć dłuższa chwilę na AH, a proxifier jak mam zamiar robić misje z innymi graczami)

Siema

Jak ktoś ma dobry serwer proxy (płatny 24/7 on) i może podać to bym prosił tutaj lub priv, używał był tylko kiedy bym się logował do Vindictusa i ewentualnie jak bym marketplace otwierał, bo trochę denerwujące jest szukanie co chwile serwera żeby się zalogować, a jak się logne i ip pada to marketplace nie mogę otworzyć ;/