Witam! Na którym serwerze lepiej się gra? Na czym polega PvP w tej grze? Wychodzisz poza miasto i tam jest włączone i mozna bic każdego? I czy na poczatkowych lvlach mozna grac normlanie czy "pro" gracze czaja przy wyjsciu z miasta i zabijaja low-lvle?
Serwer PvP czy PvE?
Server pvp posiada coś takiego jak Outlaw Declaration. Każdy gracz po uzyskaniu 11 poziomu dostaje właśnie tego skilla. Gdy go użyje, jego nick staje się czerwony i może wszystkich atakować i wszyscy mogą atakować jego. W sumie to tak jak napisałeś - wychodzisz poza miasto i tam, gdzie jest PVP dozwolone, każdy może zabić każdego.
EDIT:
No i niestety jak to na serverach pvp bywa - możesz oberwać jakimś PKnięciem. Dziś np. po wbiciu 11 lvla miałem spotkanie z PK party robiąc pierwszego questa zaraz po wyjściu z początkowej area.
a czy na serwie pve mozna robic duele, bg, areny itp? bo ciekawy jestem czym sie roznia te serwey czy pve = totalne pve zero pvp, czy po prostu nie mozna klepac sie za miastem, juz wbilem 15 lvl na pvp i wsumie nie wiem czy bede sie przenosil gdziekolwiek zalezy od znajomych, ale dobrze by bylo miec te informacje.
Podepne się pod temat. Też chciałbym wiedzieć czy na serverach PvE jest kompletny brak PvP?
oczywiście ze nie.
Na serwerach PvE robi się wszystko to, co na serwerach PvP poza możliwością zabijania kogo się chce poza strefami bezpiecznymi Czyli BG, Duele i inne rzeczy działają.
A na serverze pvp są jakieś bosyy etc. czy tylko pvp ?
masz napisane wyzej, na pvp jest wszystko to samo co pve z tym ze na pve nie mozna zabijac sie za miastem a na pvp mozna.
Na pve gildia wypowiada drugiej wojne i tez się piorą wszędzie - przypomina mi to L2
Witam! Na którym serwerze lepiej się gra? Na czym polega PvP w tej grze? Wychodzisz poza miasto i tam jest włączone i mozna bic każdego? I czy na poczatkowych lvlach mozna grac normlanie czy "pro" gracze czaja przy wyjsciu z miasta i zabijaja low-lvle?