[Serwer PVP SMACHT] Gildia Legends - rekrutacja

Witam, pozwolę sobie na zamieszczenie ogłoszenia polskiej gildii "Legends" na serwerze "Smatch" odnośnie rekrutacji, wrazie pytań proszę pisać TU, btw nick w grze Cree scout/rogal 37/16, zapraszam wszystkich chętnych. Nie jest to ogłoszenie napisane przeze mnie lecz przez lidera gildii.

logo1cj222222nk8.png
Gildia Legends ma przyjemność zaprosić graczy do rekrutacji którzy:

-Posiadają minimum 22 Level jedną z klas
-Są osobami szczerymi
-Potrafią się odnaleźć w grupie
-Nie są osobami wulgarnymi

Wszyscy którzy są chętni wstąpić w szeregi Legends są proszenie o kontakt w grze ze mną - Vinsent, lub osobami:
Seragor
Morii
Lucyfer

Najlepiej jest jednak napisać do mnie PW na forum lub na Gadu Gadu - 3381795

Moze tak.. jaki server?? :D

Poza tym bez wulgarysmow slownik polski jest ubogi.. :D a co do odnajdywania sie... zawsze jest problem.. Bo stara ekipa olewa nowych :)

Serwer jak w temacie: [serwer PVP SMACHT]

Serwer jak w temacie: [serwer PVP SMACHT]

Nie kumam po co grac na servie pvp.... PvP narazie jest zalosne :) w tej grze... Puki sie nie skonczy OB staram sie omijac to :D

Przeniosłem sie na ten server i widze juz plusy : na spotach mniej ludzi :D

Btw poza tym to dla mnie troche smieszne te wymagania lvlowe ja np postanowilem sie bawic i koksac craft ile wlezie a przy fanie zbierania matsów stukanie 22 lvlu zajmie mi jak 2-3 tygodnie :D no ale co tam :)

Też chyba ściągnę wreszcie, RoM.. ktoś tam do góry pisał że żałosne PvP.. a ogólnie jako mmo ładnie się pzedstawia?; > chce wiedzieć bo ściągać 3.5~GB to jest trochę.

Może i jest ale gra warta uwagi szybki exp mili gracze a żeby dowiedzieć się więcej trzeba zagrać

Warto sciagnac te 3,5G ,zawsze znajdzie sie ktos kto pomoze z Questem czy bossem.Grafa ciekawa ,skile dobre ,dobrze zrobiony crafting.

Witam, pozwolę sobie na zamieszczenie ogłoszenia polskiej gildii "Legends" na serwerze "Smatch" odnośnie rekrutacji, wrazie pytań proszę pisać TU, btw nick w grze Cree scout/rogal 37/16, zapraszam wszystkich chętnych. Nie jest to ogłoszenie napisane przeze mnie lecz przez lidera gildii.

logo1cj222222nk8.png

Gildia Legends ma przyjemność zaprosić graczy do rekrutacji którzy:

-Posiadają minimum 22 Level jedną z klas
-Są osobami szczerymi
-Potrafią się odnaleźć w grupie
-Nie są osobami wulgarnymi

Wszyscy którzy są chętni wstąpić w szeregi Legends są proszenie o kontakt w grze ze mną - Vinsent, lub osobami:
Seragor
Morii
Lucyfer

Najlepiej jest jednak napisać do mnie PW na forum lub na Gadu Gadu - 3381795