Serwer R.O.D.E online

Zapewne chcąc zagrać w R.O.D.E. będziemy musieli wybrać sobie jakiś serwer, macie jakiś już ustalony żeby tam się zebrać, czy ustalimy w tym temacie? :)

Komuszon

W sumie racja xD

Ale myślałem, że może już ktoś oblookał co i jak, że podali wcześniej jakie będą serwery, za bardzo wcześniej nie interesowałem się Rode i nie czytałem wszystkich nowości.

Hah ty blaznie, skad mamy znac nazwy serwerow, skoro jeszcze nie ruszyla oficjalna wersja? Oczywiscie ze ustalimy jak juz owa gra bedzie dostepna.

Pany, a może by tak ustalić, w której frakcji będziemy grać? :D

Proponuję Azurian, bo tam guru gra ^^

Mimo wszystko ja proponuje serwer ustalić, a to po której stronie się gra, to rzecz gustu, przecież nie musimy się zbierać i wszyscy po jednej grać.

A ile jest serverów ? bo mi się właśnie gra instaluje i się zbytnio nie orientuje.

Serwer jest już myślę ustalony bo jest... cały 1 :D

Zatem brawa dla Ciebie Melidiar... tak właśnie myślałem, że 1, ale nie chciałem mówić, żeby w razie co nie wyjść na głupka :P

No dobra sry, ale dopiero po napisaniu posta skończyło mi się pobierać i też zobaczyłem, że jeden, no ale myślałem że będzie kilka, jak to zwykle bywa.

Jeśli wybierzemy jedną z 2 frakcji, to czy potem będziemy mogli się spotkać, czy nie ma szans, nie chodzi mi o pvp ;d

moze jakis ts czy cos ?:P

Ja myślę że nie ma co napalać się na ta grę, gra jest pokroju Prius Online czy Argo Online, więc za dużego rozchwytywania nie będzie miała, pomimo że są zwolennicy takich produkcji.

Obyś się mylił :P Za dużo gier ostatnio zamykają. Też gram na Azurian. Zrobiłem sobie maga. Nick Freya.

Jak cos moj nick Warth/Wrath Priest 12 lvl ;) Chetny na dungi i grind pt. smialo pisac

Gra mierna moim zdaniem i to bardzo, a serwer tak zapchany że lag za lagiem tylko jest

Xaorus, zgadzam się z tobą w 100% ja już odinstalowałem, usunąłem z kompa i Boże broń gdybym jeszcze kiedyś chciał w to zagrać!

Sądzę, że gra nie jest taka zła ale mogę się mylić ponieważ doszedłem tylko do 2 lvl'a wymagania zdecydowanie przesadzone...

RODE zły nie jest, grind nudzi, ale PvP jest znakomite. Można tylko w niego grać i w nic więcej. Oczywiście jednym warunkiem wygrywania w PvP jest wysoki poziom postaci.

Ta grafika :o i czemu waga az prawie 6gb? jak aion ktory ma grafike o niebo lepsza..

I EvilGirl która wiecznie narzeka na grafikę... xD

Sądzę, że dlatego niektóre elementy grafiki mają małą rozdzielczość, bo zamierzają pewnie wprowadzić w najbliższym patchu ulepszenie.