Serwer Rp

Los Santos Live !

Serwer Role Play który dopiero wkracza na Polską scenę RP!

Poniżej przedstawie wam adres do strony, oraz krótki opis serwera.

- Akcja toczy się w Los Santos.

- System Aut w Salonie Grotti.

- System zapisywania pozycji.

- System zapisywania skina.

- System Domów.

- Sztuki Walki.

#Karate

#Boks

#Uliczny

*/stylwalki

- System chodzenia

# Dla mężczyzn (Dziadek, Gangster, Mały gangster itd.)

# Dla kobiet (Laska, Laska1, Panienka itd.)

- Bagażnik !

# /bs - aby coś włożyć do bagażnika.

# /bw - aby coś wyciągnąć z bagażnika.

- System przedmiotów

- System chorób

- System potrzeb

- System BW

- System pojazdów (Można posiadać 3 pojazdy !)

- Gdy wóz zostanie stuningowany w garażu, tuning zapisuje się automatycznie.

- Nauka stylu walki na siłowni w Ganton.

- W sklepie odzieżowym wpisujemy /przebierz po czym wrzuca nas do wybieralki.

- I wiele, wiele więcej !

Adres do Strony:

http://www.Los-Santos-Live.tk Nadal możecie składać podania o LD.

Nie myślcie że to kolejny serwer anty-rp, Nasz mapper dokłada wszelkich starań aby mapa na serwerze była naprawdę satysfakcjonująca dla graczy. Jesteśmy otwarci na wasze propozycje. Na serwerze możesz posiadać na własność prawie każdy budynek, wystarczy że przedstawisz go firmie developerskiej, a ona zajmie się wyceną ! Ponadto możesz założyć własną partie Polityczną ! Wysyłając to dalej, pomożesz nam się rozwijać, więc liczymy również na twoją pomoc! Już wkrótce nastąpi otwarcie Serwera. Masz jakieś pytania? Napisz na gg Head Admina !

Kontakt: 10857275, 4466802

ale chodzi o MTA czy SA-MP? Bo jak pamietam to roznica :D

Domyślam się, że to chodzi o GTA SA-MP. Grałem kiedyś na takich serwerach. Lecz powiem, co o tym myślę. Ten serwery ma trochę nikłe szanse, na wybicie się.. A dlaczego tak sądzę?

Głównie dlatego, że już są bardzo dobre serwery. Jest taki serwer jak ls-rp, gdzie poziom RP jest bardzo wysoki... Chodzisz do szkoły, specjalizujesz się w czymś itp. liczba osób grających na tym serwerze dochodzi do 300 graczy. Następny serwer to h-rp. Serwer ponoć dobry (sam na nim nie grałem) tak samo wysokie RP, nie ma żadnego DMu... I znam jeszcze serwer PLERP... Spędziłem przy nim najwięcej czasu. Na początku grało może mało osób a teraz zaczęło się rozkręcać. Wysoki poziom RP, fajni admini, brak cziterów, dawno tam nie wbijałem, ale chyba mało jest teraz organizacji przestępczych (mafii).

Więc ten serwer ma niskie szanse na wybicie się z tych serwerów... Większość ludzie dalej na nich będzie grać.

A co do tego serwera jest coś takiego jak "pay-day" ??

Ja grałem dość krótko na tego typu serwerach, ale mogę powiedzieć jedną bardzo ważną rzecz. Mimo, że to niby gra w realne życie, są nadzwyczaj mało realne. W ważnych placówka na wielu serwera bardzo ciężko jest doświadczyć jakichkolwiek pracowników. A znowu na prace w ochronie jest bardzo dużo chętnych. Nie mówię już o mafii, gdzie na wielu serwerach jest ponad jedna trzecia graczy. Ale to nic dziwnego, jest wiele zawodów, które nie sa z byt ciekawe. Jest to w pełni zrozumiałe, lecz psuje rozgrywkę. Ale do czego dążę... w mojej opinii takie serwery w sporej większości nie mają racji bytu. Założenia z reguły maja interesujące, lecz w praktyce się to źle kończy.

PS. Sory, za marudzenie. Ale to taka moja mała dygresja.

Ja grałem dość krótko na tego typu serwerach, ale mogę powiedzieć jedną bardzo ważną rzecz. Mimo, że to niby gra w realne życie, są nadzwyczaj mało realne. W ważnych placówka na wielu serwera bardzo ciężko jest doświadczyć jakichkolwiek pracowników. A znowu na prace w ochronie jest bardzo dużo chętnych. Nie mówię już o mafii, gdzie na wielu serwerach jest ponad jedna trzecia graczy.

Kubox, nie chce Ci marudzić, ale ....

Co do mafii, to nie gra jedna trzecia serwera. Są może 3 mafie, gdzie są po 6-7 osób. Jedynie gdzie może być koło 20 osób to PD (policja). I nie ma tak, że w ochronie rządu (BOR) jest 8 osób, a kelnerów w barze jest 15 (to tylko przykład).

To też zależy, kto co lubi ... Niektórym się to podoba niektórym nie ...

Los Santos Live !

Serwer Role Play który dopiero wkracza na Polską scenę RP!

Poniżej przedstawie wam adres do strony, oraz krótki opis serwera.

- Akcja toczy się w Los Santos.

- System Aut w Salonie Grotti.

- System zapisywania pozycji.

- System zapisywania skina.

- System Domów.

- Sztuki Walki.

#Karate

#Boks

#Uliczny

*/stylwalki

- System chodzenia

# Dla mężczyzn (Dziadek, Gangster, Mały gangster itd.)

# Dla kobiet (Laska, Laska1, Panienka itd.)

- Bagażnik !

# /bs - aby coś włożyć do bagażnika.

# /bw - aby coś wyciągnąć z bagażnika.

- System przedmiotów

- System chorób

- System potrzeb

- System BW

- System pojazdów (Można posiadać 3 pojazdy !)

- Gdy wóz zostanie stuningowany w garażu, tuning zapisuje się automatycznie.

- Nauka stylu walki na siłowni w Ganton.

- W sklepie odzieżowym wpisujemy /przebierz po czym wrzuca nas do wybieralki.

- I wiele, wiele więcej !

Adres do Strony:

http://www.Los-Santos-Live.tk Nadal możecie składać podania o LD.

Nie myślcie że to kolejny serwer anty-rp, Nasz mapper dokłada wszelkich starań aby mapa na serwerze była naprawdę satysfakcjonująca dla graczy. Jesteśmy otwarci na wasze propozycje. Na serwerze możesz posiadać na własność prawie każdy budynek, wystarczy że przedstawisz go firmie developerskiej, a ona zajmie się wyceną ! Ponadto możesz założyć własną partie Polityczną ! Wysyłając to dalej, pomożesz nam się rozwijać, więc liczymy również na twoją pomoc! Już wkrótce nastąpi otwarcie Serwera. Masz jakieś pytania? Napisz na gg Head Admina !

Kontakt: 10857275, 4466802