Serwer w polskim Allods Online będzie nosił nazwę... TEP

TEP? Tuscon Electric Power? Tourism Enterprise Partnership? Nic z tych rzeczy. TEP to nazwa starożytnej postaci, Nekromanty, który zdołał rozwikłać tajemnicę życia i śmierci. Dał on początek istnienia potężnej cywilizacji w Allods Online, a jego imieniem nazwano ...

Wyświetl pełny artykuł

Nie wiem jak wam, ale do mnie ta nazwa nie przemawia. Zresztą nazwa mało ważna, ale by miło się grało. :)

Gorszej chyba nie można było nadać, także do mnie jakoś to nie przemawia, no ale nazwa nazwą a klimat klimatem. Tak na marginesie, chyba zawsze będzie się mi teraz Allods PL kojarzyło z TĘPym społeczeństwem, chociaż czy będzie tak na prawdę, przekonamy się już w czerwcu. Obym się mylił. :)

Gracze zawsze narzekają na community gier, żeby było śmieszniej, to zazwyczaj sami są się tym jakoś dowartościować, ja cenie tytuły które dostępne w naszym języku, chociaż sam grałem tylko w jeden, Allods zapewne będzie drugim, inne mnie nie interesowały, a cienię sam fakt, że producenci doceniają polskich graczy, oraz uważają nasz runek za atrakcyjny. Drugi powód to ludzie, możecie sobie narzekać ile chcecie, ale tylko w Runes of Magic spotkałem taką gildie która sprawiła, że w grze spędziłem kupę czasu, a z drobnymi wyjątkami byli to ludzie w wieku od około 18 do 50 kilku lat i chociaż sam czekam na Guild Wars 2, to i beta testy Allods zapewne sprawdzę.

TEP? Tuscon Electric Power? Tourism Enterprise Partnership? Nic z tych rzeczy. TEP to nazwa starożytnej postaci, Nekromanty, który zdołał rozwikłać tajemnicę życia i śmierci. Dał on początek istnienia potężnej cywilizacji w Allods Online, a jego imieniem nazwano ...

Wyświetl pełny artykuł