TEP? Tuscon Electric Power? Tourism Enterprise Partnership? Nic z tych rzeczy. TEP to nazwa starożytnej postaci, Nekromanty, który zdołał rozwikłać tajemnicę życia i śmierci. Dał on początek istnienia potężnej cywilizacji w Allods Online, a jego imieniem nazwano ...
Serwer w polskim Allods Online będzie nosił nazwę... TEP
Nie wiem jak wam, ale do mnie ta nazwa nie przemawia. Zresztą nazwa mało ważna, ale by miło się grało.
Gorszej chyba nie można było nadać, także do mnie jakoś to nie przemawia, no ale nazwa nazwą a klimat klimatem. Tak na marginesie, chyba zawsze będzie się mi teraz Allods PL kojarzyło z TĘPym społeczeństwem, chociaż czy będzie tak na prawdę, przekonamy się już w czerwcu. Obym się mylił.
Gracze zawsze narzekają na community gier, żeby było śmieszniej, to zazwyczaj sami są się tym jakoś dowartościować, ja cenie tytuły które dostępne w naszym języku, chociaż sam grałem tylko w jeden, Allods zapewne będzie drugim, inne mnie nie interesowały, a cienię sam fakt, że producenci doceniają polskich graczy, oraz uważają nasz runek za atrakcyjny. Drugi powód to ludzie, możecie sobie narzekać ile chcecie, ale tylko w Runes of Magic spotkałem taką gildie która sprawiła, że w grze spędziłem kupę czasu, a z drobnymi wyjątkami byli to ludzie w wieku od około 18 do 50 kilku lat i chociaż sam czekam na Guild Wars 2, to i beta testy Allods zapewne sprawdzę.
TEP? Tuscon Electric Power? Tourism Enterprise Partnership? Nic z tych rzeczy. TEP to nazwa starożytnej postaci, Nekromanty, który zdołał rozwikłać tajemnicę życia i śmierci. Dał on początek istnienia potężnej cywilizacji w Allods Online, a jego imieniem nazwano ...