Serwer wotlk blizzlike highrate

witam, tak jak w temacie szukam serwera wotlkowego gdzie nie trzeba tracić mnóstwo czasu na levelowanie (i tak już straciłem go sporo w swoim życiu :D ). Zależy mi na tym żeby pochodzic na dungeony i raidy wotlkowe, bo mialem okazje to zrobic praktycznie tylko na nexusie i avalonie (ktory upadł dość szybko po wprowadzeniu wotlka)

Molten, realm Ragnaros (chyba). Raty x20 i sporo ludzi. Nie wiem tylko czy kolejek czasem nie ma.

Poleciłbym także jargam.es(astranaar teraz) ale niestety ten serwer schodzi na psy. I pomyśleć, że jeszcze nie dawno był to najlepszy polski serwer : /.

molten średnio mi się uśmiecha głownie ze względu na donorów.. a to jargames spoko wygląda ale drop rate aż x15 ;s troche słabo

Jargames? Pozostawie to bez komentarza.

Obczaj Magic-WoW a dokładniej realm Frozen. Wszystkie raty x40.

witam, tak jak w temacie szukam serwera wotlkowego gdzie nie trzeba tracić mnóstwo czasu na levelowanie (i tak już straciłem go sporo w swoim życiu :D ). Zależy mi na tym żeby pochodzic na dungeony i raidy wotlkowe, bo mialem okazje to zrobic praktycznie tylko na nexusie i avalonie (ktory upadł dość szybko po wprowadzeniu wotlka)