Serwer Zuras - Populacja

Witam. Mam pytanie odnosnie serera Zuras w Tera EU.

Mianowicie chodzi o to czy sa gildie polskie jakies ? i czy owe gildie wymagaja ts'a. Z kolega gramy na owym serwerze i siedzimy obok siebie (on na stacjonarce, ja na laptopie), wiec niekoniecznie chcialbym wysluchiwac co chwile kogos kaszlniecia i to wszystko, gramy sobie razem i razem rozmawiamy.Oczywiscie w sprawach pvp gildyjnych to oczywiscie ts, ale w normalnych dniach po cholere ? I czy sa takie gildie i czy rkerutuja? A i jeszcze jedno jak z populacja polakow ?

Z gory dziekuej za odpowiedz

Pozdrawiam Jukat

Jak widzisz najwyraźniej ciężko z populacją na waszym serwerze skoro nikt nie odpisuje :) jeśli chodzi o wersję EU to wybierzcie Frayę - jeśli wolisz PvE lub Killiana - jeśli chcesz również PvP. To obecnie dwa najbardziej zaludnione serwery nie tylko przez Polaków. Chyba, że macie już jakieś wysokie lvle i nie chce się wam jechać od nowa.

Z tego co widzę na zuras nie jest tak źle po sporej przerwie dzisiaj wróciłem do gry i na czacie zauważyłem kilka ogłoszeń od polskich gildi.

Witam. Mam pytanie odnosnie serera Zuras w Tera EU.

Mianowicie chodzi o to czy sa gildie polskie jakies ? i czy owe gildie wymagaja ts'a. Z kolega gramy na owym serwerze i siedzimy obok siebie (on na stacjonarce, ja na laptopie), wiec niekoniecznie chcialbym wysluchiwac co chwile kogos kaszlniecia i to wszystko, gramy sobie razem i razem rozmawiamy.Oczywiscie w sprawach pvp gildyjnych to oczywiscie ts, ale w normalnych dniach po cholere ? I czy sa takie gildie i czy rkerutuja? A i jeszcze jedno jak z populacja polakow ?

Z gory dziekuej za odpowiedz

Pozdrawiam Jukat