Hejka wszystkim.
Czy gra ktos na serwerze Mercurym??
Jest tutaj jakas polska gildia do ktorej mozna by bylko dolaczyc??
czy lepiej grac na innym servie??
Hejka wszystkim.
Moim zdaniem najlepiej się gra na Marsie ,ale moim skromnym zdaniem granie w cabala robi się coraz nudniejsze.Cóż z tego,że dodali bm3 skoro by go zdobyć musisz mieć dużo kasy na CC lub alzów żeby zrobić w miare fajnym tempie.
A moim zdaniem chyba najlepiej się gra na Jupiterze(czy jakoś tak )
Parę osób z forum chyba tam gra.
Xas wiesz dlaczego na Jupku ? Bo jest najmłodszy z oferowanych 3 europejskich. Bo nie jest tak bardzo przesiąknięty botami ? Bo nie ma xxxxxx charów z max craftem ? Bo aby nosić full amp osmiuma nie wystarczy pofarmić 5h ? Na każdym z 3 serwerów grają polacy. Moim zdaniem na Mercury grają stare klany, którym nie chce się zmieniać serwera, na Marsie najwięcej botów, turków i polskich neokidów, a na Jupiterze reszta której nie odpowiadają dwa poprzednie serwery w nadziei że może akurat tu będzie lepiej.
Kurde, chyba wrócę do cabala. Jak najmłodszy to łatwiej dogonić high levele...
Podpinam się pod temat
Ja po tym nowym patchu ściągnąłem Cabala, ale powiem szczerze i bez owijania, że już nie mam go na dysku. Jakoś nie jara mnie wbicie 100lv w tydzień, przysiedzeniu trochę wyskillowaniu się na T/T, które możesz wbić w nocy na kukłach na afku. Do 140-145lv leci szybko, że nawet nie zauważysz kiedy wbiłeś, a później tylko TW, dungi, dungi i dungi. Kiedyś mając 100lv było się kimś, teraz mając nawet 160 jesteś przeciętniakiem. ;s
moim zdaniem najlepiej jest na marsie 1 konto na marsie 1 raz na sod i co ? uch ;p
Hejka wszystkim.