Serwer

Witam po kilku latach przerwy postanowiłam wrócić do wowa, wcześniej grałam na Auchindoun ale moja "stara" gildi z topowej spadła strasznie nisko i nie ma tych osób co kiedyś. Myślałam trochę nad Burning Legion ale za moich czasów była to wylęgarnia gimbazy i turków. Pytanie do was jest jakiś serwer gdzie pogram z ogarniętymi polakami i ogólną kulturą serwerową, gdzie na czacie nie ma co chwilę "1k gold plx" ?

zanim dostaniesz zaproszenia Defias Brotherhood, powiem co wiem:

ranking (PvE) serwerów EU English, przy wyborze zwróć uwagę żeby było przynajmniej te 5k+ population

http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu/lang.en

ranking (PvP) -||-

http://www.guildox.com/go/g.aspx?a=17&w=EU&l=EN

co do BL na chacie piszę się raczej po polsku, ew angielsku // moim zdaniem proporcje wyglądają tak (luźna opinia) 75% polaków, 8% turków, 17% osób anglojęzycznych

"1k gold plx" to na każdym serwerze się zdarzy, ja olewałem kanał trade, trzymam się PM/Guild Chat'u i jest OK, ogólnie ludzie są względnie dojrzali, średnia wieku z 24lata(opinia), a co do ewentualnych krzykaczy na kanałach ogólnych to wiesz jak to się mówi "krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" by wikipedia ;) chodzi o to że to są pojedyncze osoby którym się nudzi w przerwach pomiędzy progresem na LFR a świadomością że nie mają już wiele czasu bo mama nie da na prepa.. podsumowując ze swojej strony polecam BL, a jeśli nie to możesz się sugerować powyższymi rankingami

Jak na razie Wow się ściąga, zobaczę jeszcze BL, wiem że krzykacze są wszędzie ale jak grałam to strach tam było grać :P Ja głownie PVE gram bo PVP za dużo czasu zajmuje, ranking się przyda ale czekam na dalsze propozycje.

Sam od siebie zapraszam na Defias Brotherhood.

"1k gold plx" to na każdym serwerze się zdarzy

Nie wiem jak na innych ale na Defiasie nie widziałem jeszcze.

Myślałam że jest trochę więcej graczy Wowa :P A tylko 2 osoby się wypowiedziały.

Większość gra na privach. Ja do ciebie pw wysłałem.

Myślałam że jest trochę więcej graczy Wowa A tylko 2 osoby się wypowiedziały.

To forum jak i strona o ogólnej tematyce gier MMO, próżno tu szukać dużej ilości grających na globie, z jakąś tam wiedzą, to raz a dwa w pewnym sensie temat został wyczerpany. Szukasz serwera do gry z Polakami a prawda jest taka ze BL istnieje kilkadziesiąt polskich gildii, na Defiasie kilkanaście co w sumie daje około 90% populacji naszych rodaków w WoW'ie. Na innych serwerach jest max kilka gildii które prawdopodobnie posypia się przed nowym dodatkiem (nie wszystkie ofc, ale poprostu ciężej tam o zastępstwo). Jak masz jakieś inne pytania zapraszam na PW.

http://wowcenter.pl/Gildie Tutaj masz listę PL gildii w WoWie.

Witam po kilku latach przerwy postanowiłam wrócić do wowa, wcześniej grałam na Auchindoun ale moja "stara" gildi z topowej spadła strasznie nisko i nie ma tych osób co kiedyś. Myślałam trochę nad Burning Legion ale za moich czasów była to wylęgarnia gimbazy i turków. Pytanie do was jest jakiś serwer gdzie pogram z ogarniętymi polakami i ogólną kulturą serwerową, gdzie na czacie nie ma co chwilę "1k gold plx" ?