Serwer!

Witam!

ArcheAge interesowałem się kiedyś, teraz przez jakiś czas nie miałem zbyt wiele czasu, alby poświęcić mu moją uwagę (praca itd), więc nie śledziłem wszystkich newsów aż do premiery.

I mam pytanie, czy jest jakiś serwer bliżej określony, gdzie wybierają się Polacy?

Dzięki.

Pozdrawiam!

Z tego co się orientuję, to na Kyprosa większość gildii się wybiera.

Na którymś z właśnie nowo otwartych serwerów grają Polacy, znajdują się polskie gildie?

Skończy się tak, że rozejdą się ludzie po 3 serverach.

Minie trochę czasu i bedzie srednio z online w gildi na tych 2 nowych.

Ja wiem o sporej ilości osób Polskich na 2 serverach.

1) Kyprosa (ale tam nawet z premium czeka sie po 2h

2) Melisara (Mam tam gildię która liczy 300 graczy,

każdego dnia dołączają świeży gracze, szybko pomoc, pare dni, wyfarmione na premium i max lvl.

Kiedy mogę stworzyć własną "klasę"?

Przy tworzeniu postaci miałem tylko 6 do wyboru chyba już gotowych :?

Możecie coś mi powiedzieć o Orchidna serwer? Są jakieś polskie klany ? Dodatkowo będzie opcja przechodzenia między serwerami jeżeli jest stworzona postać ?

EDIT:Czyli mówisz ,że opłaca się grać na Melisarze?Choć cieżko zostawić Orchidne kiedy ma się już tam postać.

Kiedy mogę stworzyć własną "klasę"?Przy tworzeniu postaci miałem tylko 6 do wyboru chyba już gotowych :?

"Klasa" którą wybrałeś przy tworzeniu postaci to pierwszy set skili, na 5 oraz 10 lvlu wybierzesz 2 następne, właśnie wtedy stworzysz własną klasę.

Witam!

ArcheAge interesowałem się kiedyś, teraz przez jakiś czas nie miałem zbyt wiele czasu, alby poświęcić mu moją uwagę (praca itd), więc nie śledziłem wszystkich newsów aż do premiery.

I mam pytanie, czy jest jakiś serwer bliżej określony, gdzie wybierają się Polacy?

Dzięki.

Pozdrawiam!