Serwer

Na którym serwerze jest największa populacja i jest polska gildia ze stabilną ilością graczy?

my gramy na The Progenitor i jest sporo osób na Republice jak i Imperium

Możesz podać konkretne nazwy gildi do których mógłbym się zgłosić ?

Republika "Ostatni Batalion" sporo aktywnych graczy ok 30

The Red Eclipse - Dark Core, Seksmisja, Mroczny Legion, Mroczna Twierdza

Podlacze sie pod temat. Migrowałem republikańskiego maina na The red clipse, z czasem pewnie reszte hołoty przeniose. Z okazjo nowej rasy zamiast impa zrobie chyba sage albo gunslingera(albo trzecie podejście do knighta, jeszcze nie jestem pewien). Pytanie brzmi - jakaś Polska gildia, w której grają nie tylko osoby cisnące raidy się znajdzie? Jestem obrzydliwym casualem, ale level pewnie zrushuje na klasowych a na same fp/raidy pozniej raczej znajdzie sie czas.

Zapraszamy na TOFN w Legionie Alkoholikow po stronie imperium jest teraz do 30 osób online (podczas rajdow do 20 osob na ts )jak wyjdzie dodatek to liczba skoczy do 50 + osób jak przy okazji Revana , mamy 4 sekcje w gildii PVP, PVE, Starfighters, Conquest, dla osób które graja story organizujemy eventy social. Sam zdecydujesz w jakim stopniu chcesz się zaangażować w życie gildyjne. Mamy bardzo rozrywkowa Subkulture gildii.

Zna ktoś może jakaś gildie po stronie imperium na serwerze TRE gdzie jest dobra organizacja, miła atmosfera?

Zapraszamy na TOFN w Legionie Alkoholikow po stronie imperium jest teraz do 30 osób online (podczas rajdow do 20 osob na ts )jak wyjdzie dodatek to liczba skoczy do 50 + osób jak przy okazji Revana , mamy 4 sekcje w gildii PVP, PVE, Starfighters, Conquest, dla osób które graja story organizujemy eventy social. Sam zdecydujesz w jakim stopniu chcesz się zaangażować w życie gildyjne. Mamy bardzo rozrywkowa Subkulture gildii.

Do kogo w grze pisac?:)

Na którym serwerze jest największa populacja i jest polska gildia ze stabilną ilością graczy?