Witam,
zaczynam gre z Revelation Online i z ciekawości chciałbym się zapytać na którym serwerze społeczność mmorpg pogrywa? xd
I czy w ogóle jakiś serwer ma "miano" serwera w którym przebywa spora liczba polskich graczy?
Witam,
zaczynam gre z Revelation Online i z ciekawości chciałbym się zapytać na którym serwerze społeczność mmorpg pogrywa? xd
I czy w ogóle jakiś serwer ma "miano" serwera w którym przebywa spora liczba polskich graczy?
moonsea
Server na którym jest większość polaków jak i również ogólnie wybrany przez community RO jako taki 1st to Moonsea.
Tylko Moonsea, nie tylko dlatego ze ma najwiecej polakow ale takze TOP EU gildie siedza tutaj.
A znacie może jakieś polskie gildie na Moonsea? Taki spam gold sellerów na chacie, że nic nie może sie tam przebić >.>
A znacie może jakieś polskie gildie na Moonsea? Taki spam gold sellerów na chacie, że nic nie może sie tam przebić >.>
Znamy przynajmniej kilka i jakbyś poszukał na forum to byś znalazł. Wystarczy pozmieniać ustawienia chatu -_-'
A to bardzo przepraszam :P. Pierwszy raz weszłam na forum szczerze mówiąc, szukałam też wątku o gildii w kategorii Revelation Online, ale znalazłam jedynie temat o gildii na innym serwerze.
Przyłożę się bardziej
kiedyś był news na głównej z polskimi gildiami. szkoda tylko że potem go juz nie aktualizowali bo gildii jest obecnie więcej. W samej grze trudno je znaleźć - wyszukiwanie gildii jest kiepskie, liczą się chyba nawet duże i małe litery. Ale w polskich gildiach jest w czym wybierać na szczęście - sam w jakiejś nawet siedze i jutro w końcu zamierzam pograć.
Witam,