Serwerek MineCraft

Kto bylby chetny zagrania na forumowym serwerze Minecrafta? Postawiony na hamachi, szczegoly ustalimy jesli by sie zebralo troche osob do pogrania, we wlasnym gronie :)

Na serwie moze grac ok. 5-6 osob na raz, bez lagow :S

DANE SERWERA:

Na hamachi:

ID: Volgerdowy Minecraft

HASLO: 123qwe

IP do wpisania w minecrafcie: 5.105.151.140

SERWER PVP!

POTWORY: ON!

Kto bylby chetny zagrania na forumowym serwerze Minecrafta? Postawiony na hamachi, szczegoly ustalimy jesli by sie zebralo troche osob do pogrania, we wlasnym gronie Mam net 6mb, wiec nie wiem ile osob bym uciagnal, ale mysle ze z 10-15 na luzie?

Ja chętnie. Tylko jaki? Bo nie lubie FB.

Apropos mojego serwera, na razie lipa :/

Mam net 6mb, wiec nie wiem ile osob bym uciagnal, ale mysle ze z 10-15 na luzie?

Ja miałem neta 8mb downloadu i 1mb uploadu, a bez lagów szło grać w pięć osób. Jak weszło 6 osób były lekkie lagi, a przy siódmej nie szło grać ;P

Ja byłbym chętny, w Minecraft'a już trochę gram więc myślę, że mógłbym pomóc przy starcie serwera. :)

Kolego jaki masz sprzęt zależy też od tego.

DANE SERWERA:

Na hamachi:

SERWER PVP!

Silnik na ktorym stoi serwer ulegnie zmianie ok. 28 kwietnia, poki co bawmy sie! Nie ma zasad!

Tak BEz ZASAD!!!!!!!!!! rozwale wszystko całą mape :) (żartuje)

Też mam internet 6MB - jednak downloadu.

Jak chcesz stawiać serwer to musisz mieć jak największy upload.

Wejdź sobie na http://www.speedtest.pl/ i sprawdź jaki masz upload(3 licznik od lewej)

Też mam internet 6MB - jednak downloadu.Jak chcesz stawiać serwer to musisz mieć jak największy upload.Wejdź sobie na http://www.speedtest.pl/ i sprawdź jaki masz upload(3 licznik od lewej)

Co ty nie powiesz? Imo robisz SPAM kolego.

postaw serwer na

www.colt45.pl

dostepnosc 24/7

lacze symetryczne 100mbits

pytania i szczegoly u administratora. Tylko zastanawiam sie czy pirata byliby w stanie postawic, ale chyba tak.

polecam

Kto bylby chetny zagrania na forumowym serwerze Minecrafta? Postawiony na hamachi, szczegoly ustalimy jesli by sie zebralo troche osob do pogrania, we wlasnym gronie :)

Na serwie moze grac ok. 5-6 osob na raz, bez lagow :S

DANE SERWERA:

Na hamachi:

SERWER PVP!