Serwery i chat

Rozpocząłem przygodę z Rohanem i mam parę pytań:

1. Dlaczego na początku gry w mieście jest tak mało ludzi? Czy może serwer jakiś mało popularny wybrałem lub więcej osób jest już w dalszych etapach gry, czy po prostu Rohan ma jeszcze niewielu graczy?

2. Dlaczego nie mogę pisać na chacie? Z kolegą na party da się natomiast na ogólnym ni hu hu.... :(

ogólny jest dostępny dopiero po określonym lvl, chyba 20, ale na 100% pewien nie jestem.

Tego jeszcze nie było nie długo będzie można wybrać twarz postaci po wbiciu 10 ;p

Dico to jest po to by jakiś low lvl nie wbił i nie zaczął spamować czasami jest to bardzo denerwujące.

No to nie lepiej zrobić że co 15 sekund można wysłać wiadomość? To jest głównie po to żeby zachęcić do bicia.

1.Tak zależy od serwera na jakim grasz i od godziny (Na jednym serwerze gra np. więcej Amerykanów a na innym więcej Europejczyków)

2.Chyba wiem o co chodzi podaj tylko rasę jaką grasz, przy okazji to nie ma limitu. (niedoświadczyłem)

To już przesada! Widziałeś datę ostatniego postu? KONIEC ARCHEOLOGII! - Kubox66

*kocham Was*! Archeologu!

Widzisz datę założenia tematu?!Temat do zamknięcia.A autor ostatniego posta powinien otrzymać ostrzeżenie.

Rozpocząłem przygodę z Rohanem i mam parę pytań:

1. Dlaczego na początku gry w mieście jest tak mało ludzi? Czy może serwer jakiś mało popularny wybrałem lub więcej osób jest już w dalszych etapach gry, czy po prostu Rohan ma jeszcze niewielu graczy?

2. Dlaczego nie mogę pisać na chacie? Z kolegą na party da się natomiast na ogólnym ni hu hu.... :(