Serwery UK

Witam. Mam pytanie. Czy ktoś wybiera się na serwer inny niż Nexus? Ewidentnie widać, że wszyscy się na niego ostro rzucili. Trzeba czekać w kolejce na wejście jak w Tibii. Drugi w kolejce "polecanym" przez grę serwerem jest Spatalos, który też czasem łapie status zaludnienia "full", ale przynajmniej nie czeka się na wejście. Może to jakaś alternatywa?

Na Nexusie grają głownie klany zorganizowane, zgrane, sprawdzone, dlatego też serwer jest tak bardzo zaludniony. Nie ma się co dziwić, w sumie to global a nie jakiś malutki privek (; Tak samo było z L2 i tak samo będzie z każdą topową grą która będzie przechodziła na freemium.

Nie ma w ogóle opcji grania na innym, gdzie byłby polskie legiony? Jakoś nie uśmiecha mi się czekanie w tych kolejkach. Jedyna nadzieja w tym, że po pewnym czasie przejdą na inny serwer, bo może się w końcu wkurzą. :P

Moze nie na temat ale najświerzszy temat. Mam pytanie sciagnąłem z ncsofta i w tym gameforge launcherze po wybraniu scierzki z gra od ncsoft mam dac update czy file check ? prosze o szybka odpowiedz aha i jeszcze jedno nie wiem czy to ma znaczenie ale w nazwie folderu z aionem tym od ncsoftu mam dopisane north america ale jak daje update to dochodzi mi od razu do 12 % i potek takjakby pobiera nowe pliki tak ma byc>>?? predkosc oczywiscie sie wacha od 5kb/s do 800 ale to rzadziej

Ja tam będę grał na Spatalosie moją postacią jeszcze z P2P, bo zrobiłem transfer :)

To może piszmy swoje nicki na Spatalosie? Dla stworzenia większej grupy? Jak coś to Kebes (scout) i Kebesx (warrior).

Spatalos jest nowym serverem jak Nexus, że każdy zaczyna od początku?

Tak, pod warunkiem, że ktoś nie przeniósł postaci z czasów P2P. Czyli chyba podobnie jak reszta serwerów - w tym Nexus.

Problem w tym, że spatalos też przeciążony... ;/

Nie wiem, za każdym razem wchodzę bez kolejek.

Sprawdziłem teraz - Spatalos ma status Full podobnie jak Nexus. Jednak na Spatalosa wchodzi się bez problemu, a na Nexusie byłem 770 w kolejce i czas oczekiwania na wejście ok. 52 minuty :]

Witam. Mam pytanie. Czy ktoś wybiera się na serwer inny niż Nexus? Ewidentnie widać, że wszyscy się na niego ostro rzucili. Trzeba czekać w kolejce na wejście jak w Tibii. Drugi w kolejce "polecanym" przez grę serwerem jest Spatalos, który też czasem łapie status zaludnienia "full", ale przynajmniej nie czeka się na wejście. Może to jakaś alternatywa?