Serwis

Ankieta na stronie głównej istnieje już od dawna, a nadal nie działa poprawnie. Mówię tutaj oczywiście o tym, że można głosować po kilka razy w jednej ankiecie. W rezultacie istnienie ankiety mija się z celem. Może Admin mógłby na to zerknąć w czasie tej przerwy technicznej. ;)

ja tam np. nie mogę głosować kilka razy:)

Może masz zmienne ip?

Sprawdziłem i może być też sytuacja, że daje Ci prawo głosu, ale już tego głosu nie zalicza. Ja mogę głosować co chwilę, przez cały dzień, ale potem głosów już nie zalicza.

tez to mam i wedlug mnie to sie chyba zdarza tym ktorzy nie sa zalogowani to moga glosowac ile chca

Mi nie działa klikniecie w nick tego co napisał artykuł jakas bzdurna strona sie pokazuje zamiast możliwości wysłania pw. Klikniecie na nawe uzytwkownika juz działa i możliwość napisania wiadomości tez, jednak przy próbie wysłania znowu błąd :/

ja tam np. nie mogę głosować kilka razy:)Może masz zmienne ip?

Hmm może dlatego, bo mam zmienne IP. Ale skoro mówicie, że się nie zaliczają.

Ja mogę dawać odpowiedź raz dziennie i zaliczam mi bo przed głosowaniem było 4965, a po 4966 :D

Mi też tak zalicza, przed chwilą sprawdziłem.

Ankieta na stronie głównej istnieje już od dawna, a nadal nie działa poprawnie. Mówię tutaj oczywiście o tym, że można głosować po kilka razy w jednej ankiecie. W rezultacie istnienie ankiety mija się z celem. Może Admin mógłby na to zerknąć w czasie tej przerwy technicznej. ;)