Sesja wygasła

witam mam taki problem z lolem. gdy włączam sklep mam chwilowego laga i wyskakuje galio komandos i komunikat:

Sesja wygasła

Wystąpił błąd, dotyczący twojej prośby, proszę uruchomić ponownie klienta PvP.Net. Jeśli ten problem nadal występuje prosimy skontaktować się z supportem

i setki razy już wyłączałem to samo. zależy mi tylko na kupnie championa. więc wchodze w profil danego champa i w prawym dolnym rogu mam odblokuj. kilkam to wybieram że chce kupić za pz i wyskakuje

błąd

aktualnie nie można było dokonać transakcji

i tak cały czas... znalazłem temat :https://support.leagueoflegends.com/entries/21309526-b-ad-sklepu-sesja-wygas-a-w-trakcie-przetwarzania-zadania-wystapi-problem

i zrobiłem wszystko tak jak tam jest opisanie i nic to nie dało

właśnie jeszcze raz pobieram lol'a a naprawiać w okienku patchu już próbowałem kilka razy.

prosze o pomoc

moi kumple wszystko mają dobrze a jeszcze kilka dni temu ja też miałem. nic nie zmieniałem a problem sie pojawił. jeszcze raz prosze o szybką pomoc bo wyprzedaż sie kończy a ja chce kupić postać :/

Skoro próbowałeś już wszystkiego i nie działało, to napisz do supportu, w czym problem?

Ewentualnie możesz mi powiedzieć jakiego champa chcesz kupić a ja to załatwie odrazu.

Jeżeli chcesz kupić szybko champa to idź do kolegi i kup ;)

A co do problemu to zgadzam się z ProGmR

zapomniałem dodać że do supporta pisałem , a jak mam kupić u kolegi? teraz? jutro wigilia a ja będe łaził po kolegach żeby sobie champa kupić... a we wtorek kończy sie wyprzedasz :(

Mozesz komus przelac na konto Rioty a on ci kupi skorke/championa i wysle na twoje konto jako prezent.

podałem passy kolededze i on mi kupił postać... więc wyprzedaż nie przepadła. ale problem nadal zostaje! pomocy!

Ja bym spróbował odinstalować i zainstalować od nowa. Może coś się w plikach stało.

@up

już to robiłem....

no to napisz do supportu, oni nie gryzą

support.leagueoflegends.com

Daj mi nick i hasło potrafię to naprawić !

warn_ico.png
Warn za offtop. - crracked
Daj mi nick i hasło potrafię to naprawić !

Nie dawaj mu i grzecznie czekaj na odpowiedź supportu

czekam na odpowiedź suportu...

@up2

skoro wiesz jak to naprawić to powiedz. serio. każda pomoc sie przyda...

ten to jest troll i po prostu go zignoruj. Support powinien ci jak najbardziej pomóc.

@up

wiem że to troll :D dla takich taka okazja to jak wigilia... nie przepuszczą za cholere ^^ czekam sobie grzecznie (]:-]) na odpowiedź od supporta. gdyby ktoś miał jakieś opinie do dajcie śmiało

problem rozwiązany :D

wyjaśnienie:

wystarczyło zrobić nowe konto użytkownika na kompie (nie w lol'u) i tam wszystko ładnie śmiga ^^ jak będe chciał kupić postać to sie przeloguje :D

dzięki za wsparcie, doceniam to

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA(jeśli nikt niema nic przeciwko)

EDIT: wszystko przez cholerny rok który mi sie przestawił na 2011... nie zwróciłem na to uwagi...

witam mam taki problem z lolem. gdy włączam sklep mam chwilowego laga i wyskakuje galio komandos i komunikat:

Sesja wygasła

Wystąpił błąd, dotyczący twojej prośby, proszę uruchomić ponownie klienta PvP.Net. Jeśli ten problem nadal występuje prosimy skontaktować się z supportem

i setki razy już wyłączałem to samo. zależy mi tylko na kupnie championa. więc wchodze w profil danego champa i w prawym dolnym rogu mam odblokuj. kilkam to wybieram że chce kupić za pz i wyskakuje

błąd

aktualnie nie można było dokonać transakcji

i tak cały czas... znalazłem temat :https://support.leagueoflegends.com/entries/21309526-b-ad-sklepu-sesja-wygas-a-w-trakcie-przetwarzania-zadania-wystapi-problem

i zrobiłem wszystko tak jak tam jest opisanie i nic to nie dało

właśnie jeszcze raz pobieram lol'a a naprawiać w okienku patchu już próbowałem kilka razy.

prosze o pomoc

moi kumple wszystko mają dobrze a jeszcze kilka dni temu ja też miałem. nic nie zmieniałem a problem sie pojawił. jeszcze raz prosze o szybką pomoc bo wyprzedaż sie kończy a ja chce kupić postać :/