Settlers Online Nowi Gracze

Witam serdecznie.

Jak w temacie szukam najlepiej nowych graczy lub chcących dopiero rozpocząć przygodę z TSO.

Jestem weteranem tej dość młodej gry w stosunku do samego tytułu Settlers. Ale miałem sporą przerwę w grze i zaczynam wraz z żoną od nowa jeśli ktoś chciałby się zabawić razem w ekonomiczno-militarne podboje serdecznie zapraszam zwłaszcza że system od dawna zapowiadanego trybu PVP jest już opracowywany więc może być ciekawie. ;> Może udało by się stworzyć jakąś Gildie dla świeżej grupki graczy ;)

Grę rozpoczynam na serwerze: "Nowy Świat" i tam też zapraszam zainteresowanych. ;)

Mój nick w grze: DemetriuszTcz

Daj jakieś info czy warto w to grać, jak jest z p2w i czy w tym pvp można przegrać jak w plemionach, że trzeba zaczynać od nowa. I jeszcze jakbyś mógł napisać czy w tej gierce jest co robić cały czas czy wchodzimy i nastawiamy na kilka godzin budowę czy coś tam i przychodzimy za kilka godzin znowu. Jak będzie dobre to bym się przyłączył.

Jasne.

Gra na pierwszy rzut oka wydaje sie być droga na drugi już niekoniecznie bo wszystko co z "sklepiku" a nawet i więcej zdobywany w eventach tj najbliższy teraz gwiazdkowy lub wyhandlujemy to na targu w grze. Może nie jest to gra akcji ale robić jest co zawsze gdyż nabijamy tam poziomy niczym w grze rpg ale wykonując misje pve strategiczne czyli twoje wojsko vs wojska si lub niektóre, wojsko twoje i znajomych vs si. Tryb pvp ma polegać na walce o kolonie i nie zmuszać bezpośrednio wszystkich graczy do walki o "przetrwanie" co zainwestujesz w swoją osadę jest wieczne nikt ci tego nie "przejmie". No i gra nie nastawia ci trybu życia pod siebie, jak niektóre produkcje. Wchodzisz kiedy ty masz czas nie kiedy gra tego wymaga.

Właśnie zakładam konto ;)

Jeśli ktoś gra, to trwa giveaway dla wszystkich serwerów, tu PL http://www.gameitems.com/get-your-the-settlers-online-free-item-giveaway-for-poland-890.html

Witam serdecznie.

Jak w temacie szukam najlepiej nowych graczy lub chcących dopiero rozpocząć przygodę z TSO.

Jestem weteranem tej dość młodej gry w stosunku do samego tytułu Settlers. Ale miałem sporą przerwę w grze i zaczynam wraz z żoną od nowa jeśli ktoś chciałby się zabawić razem w ekonomiczno-militarne podboje serdecznie zapraszam zwłaszcza że system od dawna zapowiadanego trybu PVP jest już opracowywany więc może być ciekawie. ;> Może udało by się stworzyć jakąś Gildie dla świeżej grupki graczy ;)

Grę rozpoczynam na serwerze: "Nowy Świat" i tam też zapraszam zainteresowanych. ;)

Mój nick w grze: DemetriuszTcz