Setup do 2vs2

Witam.

Nie gralem w wowa od kilku miesiecy ale ostatnimi czasy zabraklo mi mmorpg wiec z kolegami postanowilismy wrocic do w/w gry :).

Wpadlem na dosc kontrowersyjny pomysl ze wraz z jednym z kolegow usuniemy wszystkie postacie i zaczniemy od nowa tak jak bysmy wczesniej nie grali :D. I tutaj pojawia sie moj problem, jaki byscie mogli polecic mi team do 2vs2? teamy ktore nie wchodza w gre to: rshammy-dk,rdruid-warior no i ele-destro. Licze na wasza kreatywnosc (btw. team musi byc efektywny :)).

nikt ci nie powie czym masz grać bo to twoja decyzja, wiele zależy od tego jaki styl gry preferujesz, z kim grasz, na jaki rodzaj pvp stawiasz itp.

dam ci za to kila porad:

http://www.worldofwargraphs.com/stats-compsrepartition-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-2-0-0-0-0-0.html

ranking comps'ów (jak widać teraz disci + bm ownią) // dokładnie przeanalizuj może na coś wpadniesz

11.09.13 startuje nowy patch 5.4 - wiele się zmieni, więc jak będziesz miał jakiś zarys jak grać prześledź listę zmian klasowych:

http://us.battle.net/wow/en/blog/10158897/54_PTR_Patch_Notes_-_September_4-9_4_2013

dodam jeszcze, że zostanie zwiększony base resi z 65% do 72%, trinkety pvp (jeśli nosisz dwa zapewnią dodatkową ochronę // set bonus) a do tego heal zostanie ograniczony na arenkach o kolejne kilka % wobec czego skłaniałbym się ku 2xdps (sam grałem do tej pory BM+MW i w 5.4 przechodzę na BM+WW).

PS: Nie usuwaj postaci, zawsze możesz poczuć chęć powrotu, albo zarobienia dodatkowej kasy na profkach.

Witam.

Nie gralem w wowa od kilku miesiecy ale ostatnimi czasy zabraklo mi mmorpg wiec z kolegami postanowilismy wrocic do w/w gry :).

Wpadlem na dosc kontrowersyjny pomysl ze wraz z jednym z kolegow usuniemy wszystkie postacie i zaczniemy od nowa tak jak bysmy wczesniej nie grali :D. I tutaj pojawia sie moj problem, jaki byscie mogli polecic mi team do 2vs2? teamy ktore nie wchodza w gre to: rshammy-dk,rdruid-warior no i ele-destro. Licze na wasza kreatywnosc (btw. team musi byc efektywny :)).