Witam mam gildie w Sevencore "Bractwo" i zapraszam wszystkich polaków. Przez jakiś czas nie będzie żadnych wymagań ale w końcu mam zamiar wprowadzić ograniczenia i stworzyć polskiego potwora na territory wars. Zauważyłem że mało polaków gra a nie mam pojęcia czemu to pierwszy mmo od czasów Requiem, który mnie tak wciągną i planuje spędzić z nim więcej czasu. Gra jest świetna moby padają szybko ale my też możemy bardzo szybko zejść jeśli nie uważamy, q jest masa ale uwaga jeśli chcemy grind jest jak najbardziej możliwy i do tego świetna grafika super giereczka. Jeśli chcecie wstąpić do prawdopodobnie pierwszej polskiej guild to zapraszam mój nick to Primera więc piszcie w temacie albo w grze.
[Sevencore] Bractwo zaprasza
q jest masa ale uwaga jeśli chcemy grind jest jak najbardziej możliwy i do tego świetna grafika super giereczka.
Mało grałeś questów jest może tylko do 40 lvla, później pozostaje powtarzanie po miliard razy powtarzalnych questów, które dają 0,000000000001% expa.
TW bardzo są słabe i odbywają się tylko pomiędzy sniperami, reszta może stać i się przyglądać.
Grafa nie najgorsza ale słaba.
Daj link do stronki servera z checia zagram . Akurat szukam czegos nowego . Czy czasem ta gierka nie jest tylko po niemiecku i francusku ?
q jest masa ale uwaga jeśli chcemy grind jest jak najbardziej możliwy.
to najbardziej mnie rozbawilo. tak jak wspomnial koneser, po 40 lvlu nie ma mozliwosci dalszego lvlowania bez grindowania, zabijania tych samych mobow po milion razy, robienie repeatable questow, boze ile ja na tym czasu spedzilem, gralem na cbt, bylem w pierwszej trojce, ale to dlatego, ze nie bylo IS, teraz bez wydania najmniejszej kwoty nie masz co nawet marzyc o dojsciu do top 10, jest to po prostu niemozliwe, no chyba, ze grasz 24/7, ale w to watpie ;]
Nie wiem czy znajdziesz w ogole wiare do gildii, jesli ktos sie zglosi, to i tak nie pozostanie w tej grze dlugo, zapewniam
A zeby po 40 wbic level trzeba sie tyle nameczyc, ze bez kupienia turtle ticketa, wspomagaczy do expa to masakra;]
Hehe zawsze to samo c wychodzi nowa gra znajdą się tacy jak wy którzy piszą zawsze to samo Jest masa q "o k**wa ja jabie ale zj***na gra ja chce czasy jak w tibi pure grind" gra polega na grindzie "o k**wa jebac to gowno dla dzieci teraz to się robi q w nowych mmo" norma a tekst o is jest najlepszy, przeczytajcie sobie komentarze pod KAŻDYM mmo jest 10% postów jaki to nie jest IS. Zresztą gra jest za free każdy niech sobie sprawdzi. Szkoda że zawsze się znajda takie czternastoletnie płaczki jak wy co zniechęcą ludzi do gierki, która mogła by im się spodobać. No nic ja dalej czekam na zgłoszenia.
Czesiek jest po niem i fran w eu ja gram na us gpotato jest calusieńka po angielsku .
Witam mam gildie w Sevencore "Bractwo" i zapraszam wszystkich polaków. Przez jakiś czas nie będzie żadnych wymagań ale w końcu mam zamiar wprowadzić ograniczenia i stworzyć polskiego potwora na territory wars. Zauważyłem że mało polaków gra a nie mam pojęcia czemu to pierwszy mmo od czasów Requiem, który mnie tak wciągną i planuje spędzić z nim więcej czasu. Gra jest świetna moby padają szybko ale my też możemy bardzo szybko zejść jeśli nie uważamy, q jest masa ale uwaga jeśli chcemy grind jest jak najbardziej możliwy i do tego świetna grafika super giereczka. Jeśli chcecie wstąpić do prawdopodobnie pierwszej polskiej guild to zapraszam mój nick to Primera więc piszcie w temacie albo w grze.