Hej
A wiec zauważyłem Sevencore w newsie dzisiejszym i zaciekawiła mnie ta gra. I tutaj moje pytanie gra ktoś z was ? Mozecie powiedzieć coś na temat tej gry ? Jak z populacja ?
Hej
A wiec zauważyłem Sevencore w newsie dzisiejszym i zaciekawiła mnie ta gra. I tutaj moje pytanie gra ktoś z was ? Mozecie powiedzieć coś na temat tej gry ? Jak z populacja ?
Gra była wielokrotnie zamykana i wskrzeszana. Sama gra jest całkiem ciekawa i utrzymana jest w całkiem ciekawym klimacie.
Nie wiem jednak jak obecnie wygląda sytuacja w grze.
Mnie tez zaciekawil ten tytul , moze sprobujemy sil razem , zapewne jest jakas polska gildia badz legion
Z filmików na yt wygląda ciekawie, grał ktoś? "SEVENCORE to typowa hybryda, gdzie przeplatają się wątki sci-fi i fantasy. W między czasie: battlegroundy, dungeony, latające mounty, Guild Wars i quest-grind, który po 40+ lvl zmienia się w czysty grind." by Guru
Dostałem dzisiaj na maila gift code na jakieś tam bajery podobno warte ponad $30 w Sevencore, ale mi to niepotrzebne. Jak ktoś chce, to niech bierze:
Skoro tyle razy to zamykali to pewnie teraz też tak skończy w końcu wiele nie zmienili, o ile coś w ogóle.
Hej