Sezon 4

Kiedy zaczyna sie sezon 4?

A jak to jest z rankedami? A dokladnie z dywizjami i ligami? Przykladowo gracz jest w gold 3 i ma 50 lp. To w nastepnym sezonie wrzuca go do gold 3 i z tego miejsca kaze mu zagrac 10 rankedow kwalifikacyjnych?

Nope, to gdzie zaczniesz zależy od Twojego mmr (im wyższe tym lepiej) Będzie one oczywiście zmniejszone np. jak masz 2000 elo/mmr to zaczniesz z miejsca 1600 (to są oczywiście randomowe liczby bo wcale nie musi być zmniejszone o 400 a może być nie wiem o 800).

Po prostu Tobie jeżeli jesteś teraz w goldzie będzie dużo łatwiej w 10 meczach wbić gold/platyne aniżeli graczowi który jest w bronzie. To samo tyczy się wyższych/niższych dywizji.

Nikt nie wie kiedy się zacznie sezon 4 (chyba że coś mnie omineło) Riot pewnie poinformuje nas 2 tygodnie wcześniej. Ja strzelam że będzie to końcówka stycznia.

Pis joł

Kiedy zaczyna sie sezon 4?

A jak to jest z rankedami? A dokladnie z dywizjami i ligami? Przykladowo gracz jest w gold 3 i ma 50 lp. To w nastepnym sezonie wrzuca go do gold 3 i z tego miejsca kaze mu zagrac 10 rankedow kwalifikacyjnych?