Sezon Zima 2014/15

こんにちは

Przylookałem że jest już wstępne zestawienie (na razie tyko tyle ale będzie więcej :P) anime na tytułowy sezon :P

http://static.neregate.com/2014/11/neregate.com-Winter-2014-2015-Anime-Chart-v1.png

Mi w oko wpadły już 4 tytuły (pewnie oczywiste ale :P) TG2, AZ2, Durararax2 i Absolute Zero które zaciekawiło mnie swoim opisem :P A wy?

---------

Hahaha ale wtopa :D Absolute Duo nie Zero :P chyba za dużo Fairy Tail :P

Wow, sezon jesienny niedawno się zaczął, a tu już chart na zimę ;p Co do anime to widzę 2 pewniaki- Durararax2 i Tokyo Ghoul 2 (kto czytał mangę wie co się będzie w anime działo;p) no i oczywiście kinówki Psycho Passa i Naruto. I tak obejrzę pewnie z połowę tych anime, których nie wymienilem no ale nie chce mi się teraz tych opisów czytać, bo mało co można z nich wywnioskować (oprócz jakiś szczątków fabuły).

Oczywiście Naruto - The Last, Psycho-Pass Movie, Tokyo Ghoul 2 no i zaciekawiło mnie jeszcze Absolute Duo. Durarara!!x2 też obejrzę ale najpierw sezon pierwszy :)

Kuroko no Baket 3 <3 a reszta to juz wyjdzie w praniu

Tokyo ghoul, bardzo mi przypadł do gustu,nie wiem czy to ten bezradny mc czy może kagune ghouli, ale podobało mi się, więc 2s to pewniak, i zobaczę może jeszcze Juuou Mujin no fafnir.

Nie mogę się doczekać Durarura!!x2, co do reszty to chętnie obejrzę sequel Kamisama Hajimemashita i z opisów może Absolutne Duo oraz Isuca, ew. Junketsu no Maria.

Tokyo Ghoul 2 i Kuroko no Basket 3 na pewno, może coś jeszcze obejrzę jak nie będę miała nic do roboty. :>

Niestety coś słabo się zapowiada.. (może dlatego, że tylko rzut oka) ale koniec końców widzę tylko 10 ciekawych serii ;/ Mam nadzieję, że coś jeszcze dojdzie albo coś się okaże jednak fajne i dobiję chociaż do tego minimum 18 serii.

Słabizny jak już od kilku lat, parę ładnych dziewczynek i nieśmieszne komedie. Może się skuszę na Durararax2, bo pierwszy sezon nie był najgorszy.

Wysyp loli, mrr... Trudno o ambitne anime, bo lepiej sprzedają się komedie i wszystko co skupia się na loli. Te ciekawsze dzieła są wypuszczane rzadziej.

Durararax2 i KnB3 <3 2 najlepsze anime ostatnich lat. :) Mam nadzieję, że sequele utrzymają poziom.

Słabizny jak już od kilku lat, parę ładnych dziewczynek i nieśmieszne komedie. Może się skuszę na Durararax2, bo pierwszy sezon nie był najgorszy.

Czy na pewno tak słabo z tego co widziałem jest przynajmniej 5-6 serii warte uwagi bo mam z nich przeczytane LN ale problem się pojawia jak naprawdę będą one względem nich zrobione ^_^

Czekam na Kuroko no Basket 3 oraz Tokyo Ghoul 2 <3

NOWA CZĘŚĆ MONOGATARI XD

Osobiście zainteresowały mnie:

-Tsukimonogatari

-Durararax2( kto by się spodziewał że wyjdzie :D )

-Shinami Maou no Testament ( fajna nazwa + wyczuwam podobieństwo do HSDxD )

-Absolute duo ( lol? chciałem zero napisać, fajna nazwa )

Dzięki że podałeś :)

Nic mnie nie zaciekawiło niestety, oprócz JoJo nowego.

Obejrzę tylko kontynuacje, czyli Monogatari, DRRR, Tokyo Żula czy inne syfy, ale tylko dlatego by skończyć tę serie i mieć spokój.

Obejrzałem jakieś 2 tygodnie temu durarare, z przyjemnością obejrzę drugi sezon, bo pozostał interesujący wątek z głową celty.

こんにちは

Przylookałem że jest już wstępne zestawienie (na razie tyko tyle ale będzie więcej :P) anime na tytułowy sezon :P

http://static.neregate.com/2014/11/neregate.com-Winter-2014-2015-Anime-Chart-v1.png

Mi w oko wpadły już 4 tytuły (pewnie oczywiste ale :P) TG2, AZ2, Durararax2 i Absolute Zero które zaciekawiło mnie swoim opisem :P A wy?

---------

Hahaha ale wtopa :D Absolute Duo nie Zero :P chyba za dużo Fairy Tail :P