W tym temacie chciałbym abyście Wy gracze wpisywali swoje pomysły do gry Shakes&Fidget.Ponieważ jest świetną grą i chciałbym dołożyć wszelkich starań żeby się rozwijała a Wy możecie mi pomóc
Sf-game-pomysły graczy
Jak nie masz tam jakiejś wyzszej pozycji to twoje pomysly na nic sie nie zdadza .
Jak nie masz tam jakiejś wyzszej pozycji to twoje pomysly na nic sie nie zdadza .
Z własnego doświadczenia wiem że administracja słucha graczy tylko trzeba nadesłać coś sensownego
A wiesz co to znaczy dział Wasze teksty?
Ten Topic jest w "Nasze teksty"
Ehh ten dział jest do zamieszczania swoich artykułów tekstów o danej grze lub coś w tym stylu.Albo ja źle odbieram do czego przeznaczony jest ten dział.
To są "Nasze" teksty więc mogę tu umieścić wszystko co jest związane w jakikolwiek sposób z daną grą
To są "Nasze" teksty więc mogę tu umieścić wszystko co jest związane w jakikolwiek sposób z daną grą
Wrrrrrrong. Poddział - "Wasze teksty", jest przeznaczony do umieszczania recenzji, poradników, wywiadów lub artykułów przez osoby spoza redakcji. Ten temat pasuje bardziej do działu "Pytania i problemy", lub po prostu do hydeparku.
Dzięki, po prostu jestem nowy na forum i nie ogarniam, w przyszłości postaram się nie popełniać takich błędów
Przenosze...
W tym temacie chciałbym abyście Wy gracze wpisywali swoje pomysły do gry Shakes&Fidget.Ponieważ jest świetną grą i chciałbym dołożyć wszelkich starań żeby się rozwijała a Wy możecie mi pomóc