SFGAME Gildia

PolskiTeamElite rekrutuje do swoich szeregów.
Szukamy osób którzy stosują się do zasad gildii.
Gildia rozwija się bardzo szybko , wręcz pędzi jak burza.
Wymagany lvl: Conajmniej 15 , aby być w stanie wpłacać składki.
Składki: 30 golda dziennie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trener:16 poziom Skarbiec: 11 poziom Twierdza: 13 poziom

Jeśli chcesz dołączyć tylko po to aby korzystać z trenera oraz skarbca , a nie zamierzasz stosować się do zasad , to nawet nie pisz bo i tak zostaniesz wyrzucony.

SERWER W7 zapomniałem dodać :D

Wszystko spoko, tylko weź napisz jeszcze na jakim serwerze gildia się znajduje :D

PolskiTeamElite rekrutuje do swoich szeregów.Szukamy osób którzy stosują się do zasad gildii.Gildia rozwija się bardzo szybko , wręcz pędzi jak burza.Wymagany lvl: Conajmniej 15 , aby być w stanie wpłacać składki.Składki: 30 golda dziennie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Trener:16 poziom Skarbiec: 11 poziom Twierdza: 13 poziomJeśli chcesz dołączyć tylko po to aby korzystać z trenera oraz skarbca , a nie zamierzasz stosować się do zasad , to nawet nie pisz bo i tak zostaniesz wyrzucony. 

Rozwija sie do czasu kiedy będą potrzebne grzybki xd. U mnie zbiórka była w gildii i kupiliśmy 3600 grzybów XD. Nie wiem po co to piszę.

No tak, sprawdziłem, to międzynarodowy w7.

PolskiTeamElite rekrutuje do swoich szeregów.
Szukamy osób którzy stosują się do zasad gildii.
Gildia rozwija się bardzo szybko , wręcz pędzi jak burza.
Wymagany lvl: Conajmniej 15 , aby być w stanie wpłacać składki.
Składki: 30 golda dziennie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trener:16 poziom Skarbiec: 11 poziom Twierdza: 13 poziom

Jeśli chcesz dołączyć tylko po to aby korzystać z trenera oraz skarbca , a nie zamierzasz stosować się do zasad , to nawet nie pisz bo i tak zostaniesz wyrzucony.

SERWER W7 zapomniałem dodać :D