SGUni - nowa gra strategiczna!

W SGUni tysiące planet czeka na swojego przywódcę

· 27 jednostek floty bojowej, ponad 20 jednostek naziemnych (czołgi, piechota, machiny kroczące) i obrony przeciwlotniczej (działa, armaty, 12 rodzajów rakiet)

· Mnóstwo technologii, które pozwolą Ci rozbudować się i dowodzić całym swoim imperium

· Szeroko rozbudowany system polityczny i sojuszniczy

· Wiele planet możliwych do przejęcia. Wszystko zależy od Ciebie

http://www.sguni.pl

big_corvette.pngbig_heavy_tank.pngbig_heavy_laser.pngbig_clone_factory.pngbig_plasma_turret.pngbig_sherkan15.pngbig_ion_tank.pngbig_heavy_fighter.png

Wygląda mi to na kopie Ogame ;p.

Kopia skopiowanych kopii (omg chyba tak to się piszę .... )

Pograłem 10 minut i nie odkryłem nic nowego . Równie dobrze mogę se wejść na server ogame i pograć z setkami graczy.

Dokładnie... następny klon klonów Ogame... Niech wymyślą coś nowego i ciekawszego, a nie cały czas klony. To robi się powoli nudne. ;)

Teraz nie stawia się na fabułę i różnorodność gier tylko na kasę. Jeśli taki Ogame jest popularny (a jest) to powstanie masa klonów tyko po to by na tym zarobić. Gry różnią się tylko wyglądem (itd, a reszta jest ta sama, niestety. Puki taka gra ma obrót to powstanie jeszcze masa klonów. To jest moje zdanie :]

Teraz nie stawia się na fabułę i różnorodność gier tylko na kasę. Jeśli taki Ogame jest popularny (a jest) to powstanie masa klonów tyko po to by na tym zarobić. Gry różnią się tylko wyglądem (itd, a reszta jest ta sama, niestety. Puki taka gra ma obrót to powstanie jeszcze masa klonów. To jest moje zdanie :]

Tak, tylko już jest masa klonów. A różni się to tym od Ogame, że szybciej się buduje budynki, flotę itp. To co nowego może być w nowych klonach ??

To co nowego może być w nowych klonach ??

Klon to klon, nic nowego nie wprowadza, gry różnią się tylko tytułami.

plagiat Ogame :]

W SGUni tysiące planet czeka na swojego przywódcę

· 27 jednostek floty bojowej, ponad 20 jednostek naziemnych (czołgi, piechota, machiny kroczące) i obrony przeciwlotniczej (działa, armaty, 12 rodzajów rakiet)

· Mnóstwo technologii, które pozwolą Ci rozbudować się i dowodzić całym swoim imperium

· Szeroko rozbudowany system polityczny i sojuszniczy

· Wiele planet możliwych do przejęcia. Wszystko zależy od Ciebie

http://www.sguni.pl

big_corvette.pngbig_heavy_tank.pngbig_heavy_laser.pngbig_clone_factory.pngbig_plasma_turret.pngbig_sherkan15.pngbig_ion_tank.pngbig_heavy_fighter.png