Shaco

Niedawno kupiłem postać shaco , ale oddrazu po kupieniu jej usłyszałem , że znerfili niedawno jej ostre dmg na (gram na us).I teraz pytanie.

Opłaca się ją ogarniać ??(mówie oddrazu , że nie chcę nią jungglować).Jeżeli opłaca się nią grać to pod AP czy pod AD ??

JA mam Shaco an Eu jadę pod ap i jakoś na niego nie narzekałem ale nie wiem czy to różnica z US teraz nim nie gram może coś się zmieniło ale teraz xinem mam ogar pod speed build :) pozdrawiam.

Ale wydaje mi się że i tak dużo się Shaco wyciąga wiec próbuj pograć może nie jest tak źle nie sprawdzisz jak nie spróbujesz ogranąć może to offtop ale raczej dasz rade nim wymiatać pantheona niby też obniżyli a dalej nim miotaja :)

Ap Shaco jest useless, na początku gry może jeszcze jest coś w stanie zrobić, ale w póżniejszej fazie gry można go ignorować, bo w teamfightach robi tyle, że rzuci nożyk za 400 i czeka 7 sekund na cd, bo nic więcej nie wykombinuje. Może i uda się kogoś zgankować boxami, ale to ewentualnie raz, bo później przeciwnicy (nawet niezbyt ogarnięci już nie wejdą na ślepo w krzaki) - a przygotowanie takiego trapa z boxow to 2 minuty. :] Jakby tego było mało AP Shaco ma strasznie słabą farmę.

Za to Ad shaco jest genialną postacią do 3v3 - dobry dmg, dobry ganker, cc( slow, fear), przyzwoite survi (ulti, stealth). Polecam sklejać duże madredy i od 2-3 lvla maxować sztylecik, reszta zależy od tego jak idzie. ;]

Po co kupowac Shaco jesli nie chce sie junglowac? To tak jak grac Udyrem na lane.

Ja bym poradził tak kupiłeś zagraj i zobacz sam czy jest dobrze czy ci nie pasuje.

Siema, powiem tak.

Graj shaco ad mid ;] dlaczego tak ? Ponieważ jak ogarniasz to potrafi niezły rozpierdziel zrobić.Pewnie teraz 2314123 mistrzów shaco sie udzieli i powie, że jestem ultra noobem co nie umie grać, ale uwierz mi takie wyjście jest super ;] nie graj pod ap ponieważ nic nie robi w teamfightach, w sumie jedyne co robić to bobuje z shive, ale takie granie to rozbić tyłkiem o murek.

Teksty typu kupować shaco i nie junglowac powinny byc w koszu max 1 min. po jego dodaniu. Shaco radzi sobie i w jungle i na lane, można powiedzieć że jak ww. Tyle, że shaco to jungler który będzie latał z niewiele hp lecz może gangowac od 2-3 lvl a ww będzie latał z max hp lecz udanego ganga na dobrych graczach zrobisz dopiero na 6 lvl.

Ogolnie rzecz biorac, to melee glass canony sa dosc bezuzyteczne, ale ja patrze pod perspektywa rankedow, bo tylko takie gram.

Zeler jakbys nie wiedzial to tera udyr lane > jungle ^^

ale shaco w 3v3 dobry ale 5v5 z junglem latwiej ale na lane tez nie jest zly

glass canony useless ?? buagga :))) Evelyn pozdrawia (nawet bez stuna może Ci pokazać twoje miejsce ;])

Shaco jest dobry, polecam AP-jungla;x

Też niedawno kupiłem Shaco i ogarnąłem go. Kolega doradził mi żeby robić go pod AD. Nie próbowałem AP ale patrząc na jego skille to myślę, że AD jest zdecydowanie lepszy :)

Shaco.. najbardziej znienawidzona przez mnie postać, dlaczego? bo albo się sklonuje albo zniknie i ucieknie. Na pewno warto go ogarnąć

ale gdy cie zobaczę w grze, to ja wychodzę ;p

Grałem Shaco dosyć długo - na top tier ranked - praktycznie niespotykana - łatwa do kontrowania. Postać bardzo, BARDZO! zależna od przedmiotów. Kiedyś był o wiele silniejszy ale doczekał się wielu nerf'ów. Nadal spełnia swoją rolę jako anty-carry. Na ranked - słaba postać. Na solo quene - zabawna, silna czasem zmieniająca przebieg rozgrywki. Największy minus to, że gdy masz buffy lizarda lub golema to widać który to klon. Obecnie większośc graczy shaco czeka na lekkie wzmocnienie :)

glass canony useless ?? buagga )) Evelyn pozdrawia (nawet bez stuna może Ci pokazać twoje miejsce ;])

Oracle jk gg

Niedawno kupiłem postać shaco , ale oddrazu po kupieniu jej usłyszałem , że znerfili niedawno jej ostre dmg na (gram na us).I teraz pytanie.

Opłaca się ją ogarniać ??(mówie oddrazu , że nie chcę nią jungglować).Jeżeli opłaca się nią grać to pod AP czy pod AD ??