Radze to wam przeczytać bo taka wiedza nie skacze na mobafire i innym g*wnie
Wogóle co to za głupie tematy o tych buildach się porobiły w tym internecie.
1. Ta gra bazuje na itemach wiec...
Shaco moze być AP/tankiem/offtankiem/AD
Noob: ale shaco sie nie nadaje bo...bla bla bla
Ja: no ta...a Soraka ma napisane support, a ja ci z niej zrobię ad curry i gg.
-założę się ze spotkałeś Sorake jako curry, no i co? a jednak możliwe
Ja; kto powiedział że shaco to jungler...napis?
Noob: ale wszyscy tak graja wiec ja też!
Ja: Ta...mały guide odemnie bo ja nie uczę jak grać, a wiec na linie (mid,botm solo top, whatever), doran ring + masteries na regeneracje many, no i co teraz? lol strasz ich sowim E jak maja 40% hp to Q, auto attak i E i masz gg bo shaco feeded.
Noob: ale ja nie che być AP
Ja: ah bo masz 15 ap i regeneracje many to jesteś już ap? *FACEPLAM*
Średnio ogarnięty gracz: jednym ogranicznikiem są przeliczniki i skille jakie dana postać posiada bo by zbudować ja najlepiej trzeba się pod te skille dostosować
Ja: Taaa...a trynda to ma takie fajne skille...ze ich się nie używa ![:)]()
Gram w te grę od bety, i wiem co mam wiedzieć zaraz ktoś napisze że to przez jego R, no ta... jeśli tak myślisz to nigdy się nie wybijesz
Kolejna sprawa to dlaczego ludzie myślą że ich "JA" ma jakieś znaczenie? bo tak naprawdę nie ma i każdy gracz co coś osiągnął w tej grze ci to powie,
Noob: ale ja wszystko dobijam i mam 20/0/0 i jestem pro bo mam fargi a taki Alistar ma 0/5/20 i jest noobem
Ja: a twój team kuli się bo nie ma golda na itemy ( ma tylko podstawę z creepów) na spownie i nie wie co ma robić, nadchodzi team fight ty zbierasz exhausta i padasz w sekunde, a potem twój team panikuje bo ich carry zdechło i uciekają, po drodze zostaje zabitych 3, jeden przeżył i kręci się za wierzą (broni jej) a potem pada razem z nią...tego jest tak dużo że mogę pisać referat
Mało? no to może sprawa ELO
Noob: mam ELO 1600 więc jestem pro
Ja: elo...dostajemy za wygrane mecze które w 100% zależą od naszego teamu, wiec co to ma K**wa do rzeczy jakim jesteś graczem?
Noob: Ha! pewnie mówisz tak dlatego bo masz małe elo
Ja: Dziecko, ja byłem jedną z niewielu osób które dostały złotą ramkę za to fajne elo (czasy kiedy najlepsze elo wynosiło około 1800 w league of legends)...i powiem ze to jest g*wno a nie ocena