Siema , gram w poe i szczerze nie mam wielkiego pojęcia o tej grze , raz udało mi się wbić 67 lvl jednak przestałem grać ze względu na brak czasu. Pytanie to czy blade vortex shadow jest dobry dla początkującego ? Ew czy moglby ktos jakis sensowny build podesłać , lub pomóc mi w grze ogarnąc co jak i gdzie się dzieje
Shadow blade vortex
Podbijam i przy okazji się podłącze. Może ktoś rzuci jakiś build dla początkującego? Co jakiś czas kończę, a potem wracam do gry i za każdym razem inne buildy są używalne. Halp
Ostatnio też ktoś szukał buildu dla początkującego itd.
Wejdźcie sobie na forum PoE>wybierzcie klase>znajdźcie jej podforum i poszukajcie sobie buildu gdzie będzie zaznaczone "cheap" "beginnerfriendly" pod 2.4
Jest ich masa.
Jeden z najprostszych to chyba flame totem.
Niestety, co do vortexa się nie wypowiem, bo najzwyczajniej nie wiem.
z blade vortexem można łatwo zacząć i build ten całkiem świetnie spisuje się na end game tylko że ma pewne ograniczenia w późniejszych fazach a wystarczą ci 2 divinariusy żeby zacząć które potem wymienisz na void battery oraz carcass jack ewentualnie coś pod crit multip, kamyki to blade vortex+increase area of effect+spell echo +controlled destruction oraz lifee leach lub duration
Siema , gram w poe i szczerze nie mam wielkiego pojęcia o tej grze , raz udało mi się wbić 67 lvl jednak przestałem grać ze względu na brak czasu. Pytanie to czy blade vortex shadow jest dobry dla początkującego ? Ew czy moglby ktos jakis sensowny build podesłać , lub pomóc mi w grze ogarnąc co jak i gdzie się dzieje