Siemka. Zrobiłem Shadowa i mam pytanko. Opłaca się go robić pod trapa z double-handem? Czy lepiej pod fizyka?
Shadow pytanie
Kurde, każdy build jest dobry, ale dużo zależy od przedmiotów i tego, jaki styl gry preferujesz. Build pod trapy jest bardzo bezpiecznym buildem, ale wymaga dużo konkretnych przedmiotów(ale ich ceny nie są jakoś super wysokie). Co do 'fizyka', nie do końca wiem o co Ci chodzi, możesz rozwinąć swoją myśl?
Chodzi mi bardziej o skille opierające się na obrażeniach fizycznych.
Skilli opierających się na obrażeniach fizycznych można wymienić baaardzo dużo, więc dobrze, żebyś skonkretyzował swój 'wybór'. Warto odwiedzić forum gry i poczytać buildy, zastanowić się, jaką bronią ma posługiwać się nasza postać, jakie umiejętności używać itd. Często do poradników gracze dodają filmy na yt, warto obejrzeć i zobaczyć co pasuje do naszego stylu gry.
Polecam Shadowa pod Bladefall. Jest to moim zdaniem idealna postać.
+Duży range
+Wielkie aoe
+Dps jest przeogromny(Bossowie padają po 2sekundach)
+Ciężki do zabicia
+Tani
Kiedyś grałem shadowem łuk split arrow + magia electro. Ładnie czyścił ale dużo hajsu wydałem na niego, przez co mój main jakby trochę zatrzymał się w rozwoju.
Siemka. Zrobiłem Shadowa i mam pytanko. Opłaca się go robić pod trapa z double-handem? Czy lepiej pod fizyka?