Shaiya.aeriagames.com

Witam,

tak sobie biegam po działach, tematach z grami i szukam mmo przy którym mógłbym zatrzymać się na dłużej.

Mam kilka pytań do osób obeznanych w tej grze i konkretnie tym serwerze.

1. Czy gra nadal żyje ? Jak z częstością update, ilością graczy ?

2. Czy IS znacznie wpływa na rozgrywkę ?

3. Które klasy wyróżniają się z pośród wszystkich i dlaczego ?

4. Czy gra podobna jest do L2 ? bo takie odniosłem wrażenie oglądając gameplaye

5. Czy polecacie jakiś konkretny serwer od aeriagames (no chyba że jest tylko 1) ?

6. Czy istnieją jakieś większe polskie sojusze czy standardowo inter vs inter (chociaż i tak polacy zajmują większość szeregów) ?

7. Jak z tym poziomem trudności w grze ? Który opłaca się najbardziej wybrać ?

8. Słyszałem że na najmocniejszym poziomie trudności jest możliwość utraty postaci permanentnie gdy nikt w czasie 3min jej nie reśnie, czy to prawda ?

9. Czym różni się elf zwiadowca od Vail zabójcy ? ponieważ opis tych postaci nie różni się znacząco niczym

Witam,tak sobie biegam po działach, tematach z grami i szukam mmo przy którym mógłbym zatrzymać się na dłużej.Mam kilka pytań do osób obeznanych w tej grze i konkretnie tym serwerze.1. Czy gra nadal żyje ? Jak z częstością update, ilością graczy ?2. Czy IS znacznie wpływa na rozgrywkę ?3. Które klasy wyróżniają się z pośród wszystkich i dlaczego ?4. Czy gra podobna jest do L2 ? bo takie odniosłem wrażenie oglądając gameplaye5. Czy polecacie jakiś konkretny serwer od aeriagames (no chyba że jest tylko 1) ?6. Czy istnieją jakieś większe polskie sojusze czy standardowo inter vs inter (chociaż i tak polacy zajmują większość szeregów) ?7. Jak z tym poziomem trudności w grze ? Który opłaca się najbardziej wybrać ?8. Słyszałem że na najmocniejszym poziomie trudności jest możliwość utraty postaci permanentnie gdy nikt w czasie 3min jej nie reśnie, czy to prawda ?9. Czym różni się elf zwiadowca od Vail zabójcy ? ponieważ opis tych postaci nie różni się znacząco niczym

Grałem trochę więc na wszystko ci nie odpowiem.

1. jak ja grałem (ok. 3 miesiące temu) to ludzi było trochę. Nie za mało, nie za dużo - w sam raz. update rzadko..

2. Nie

3. Klasy są zbalansowane.

4. Nie. dużo braknie.

5. ----------

6. ----------

7. Najtrudniejszy.. dostajesz dużo punktów do rozdania = postać silniejsza ..

8. Tak. Ale to już od jakiegoś tam lvl'a

9. no właśnie .. ;D

szanujzieleń, szykujesz mnie na ostro jazdę w shaiya szukam gry... lecz ta jest dobra : D

Ja osobiście grałem już dawno ale kumpel nadal gra tak więc co nieco wiem

1. Populacja podobno spada ( mówie tu o hlvlach, a nie 30+), w czwartek wyszedł nowy Episode.

2. IS możesz kupić za golda, ale przy robieniu postaci na ULTI(najtrudniejszy poziom), musisz wydać na tą res runke, no chyba, że masz pewność, że nie padniesz/ktoś cie reśnie.

3. Z tego co wiem to jest w miare balans, każdy ma inną rolę.

4. Mi tam L2 nie przypomina

5. Nie mam pojęcia ile jest serwerów. ( są Polskie)

6. Na PL serwerze są same Polskie sojusze :)

7. Easy i normal to chyba max 30lvl (easy napewno ale normal nie mam pewności), najmniejsza ilość stat na lvl, najszybciej wbijasz lvl, Hard, dłużej lvlujesz, więcej stat, postać na ultimate można zrobić dopiero kiedy postacią na hard nabijemy 40lvl.

8. Tak

9. Nazwą

Witam,

tak sobie biegam po działach, tematach z grami i szukam mmo przy którym mógłbym zatrzymać się na dłużej.

Mam kilka pytań do osób obeznanych w tej grze i konkretnie tym serwerze.

1. Czy gra nadal żyje ? Jak z częstością update, ilością graczy ?

2. Czy IS znacznie wpływa na rozgrywkę ?

3. Które klasy wyróżniają się z pośród wszystkich i dlaczego ?

4. Czy gra podobna jest do L2 ? bo takie odniosłem wrażenie oglądając gameplaye

5. Czy polecacie jakiś konkretny serwer od aeriagames (no chyba że jest tylko 1) ?

6. Czy istnieją jakieś większe polskie sojusze czy standardowo inter vs inter (chociaż i tak polacy zajmują większość szeregów) ?

7. Jak z tym poziomem trudności w grze ? Który opłaca się najbardziej wybrać ?

8. Słyszałem że na najmocniejszym poziomie trudności jest możliwość utraty postaci permanentnie gdy nikt w czasie 3min jej nie reśnie, czy to prawda ?

9. Czym różni się elf zwiadowca od Vail zabójcy ? ponieważ opis tych postaci nie różni się znacząco niczym