Shaiya - Light & Darkness

Witam Was Chciałem wam przedstawić, nową Bardzo dobrą Gre..

Opis Gry:

Shaiya to gra twórców "Last Chaos". Równierz jak LC, Shaiya też może się popisać dobrą grywalnością, i piękną mapą... Na dalekiej planecie, toczą dwie frakcje ze sobą zaciętą wojnę. Pierwsza z nich to Jedność Złości, a drugą jest Sojusz Światła. Od Ciebie zależy którą poprzesz stronę, i jakim będziesz władał orężem... W Shaiya - Light & Darkness, mamy do wyboru 3 klasy postaci : Fighter, Defender i Priest. Każda z nich ma swoje dobre i złe cechy, więc każdy gracz jest równy innemu graczowi. Shaiya ma w zanadrzu piękny świat i piękną fabułę do pokazania, więc gra szybko się nie nudzi. Dużo questów, wiele przygód, mnóstwo broni, mnóstwo czarów, masę pancerzy, i wiele różnych potworów, czyni z Shaiyi jedną z lepszych MMORPG, tego roku ! Polecam ją wszystkim : )

W grze występuja 4 poziomy trudności:

1.Easy -> typ gry dla poczatkujących max lvl 30 tyle ze exp 2x wieszky niż na Normal.

2.Normal -> jak sama nazwa wskazuje max lvl 60 , po osiągnięciu 50 lvl na Normal mode zostaje odblokowany HARD MODE.

3.Hard -> i tu sie zaczynaja schodki wszyscy wbijaja szybko 50 lvl na Normal mode by dojsć do Harda czemu? Bo na Hardzie gra sie trudniej , musisz zobywać więcej expa doświadczenia niz na Normal, ale za to mamy co lvl 7 pkt do rozdania i 2 pkt więcej do skilli.Na Hardzie max 60 lvl.

4.Ultima -> pomyślcie sami jaka może byc ultima, aż strach pomyśleć.

ScreenShots

Oficjalna Strona Gry

Classy Dostępne w Grze

Zachęcam Was do Grania w tą nowo powstałą wspaniałą Gre

jeżeli było by dużo chętnych osób mógłby powstać jakiś Polski Portal o Grze

Eee tam nastepna chinszczyzna widac ze silnik podobny do Silkroad

moim zdaniem nie.. będzie jeszcze głośno o tej grze.. tylko poprostu jest ona nowa

ja teraz gram w shaiya i nawet mi sie podoba tylko zeby nie bylo cigale tego disconet the server :/ mam dopiero 6 lvl jak bys mogl to daj male party :D

no ogólnie mogło by się zebrać pare polaków:P

ja nie dyskryminuje zadnej gry ale rankingi mowia same za sibie. PF nie wnosi imo nic nowego, fakt faktem jest latwiejszy w obsludze i moze to przyciaga ludzi na pierwsze 40 lvlow :)

ogólnie gra ma fajną taką jakby fabułe.. 2 strony Light i Darkness walczą z sobą.. :)

ładne PvP.. Podoba mi się gra;p

Fajna gierka ale w recenzji zauwazylem pewna niescisolosc a mianowicie klas jest 6

Warrior ,Defender,Hunter, Assasin ,Pagan i Oracle. Przynajmniej w Jednosci Złości/ Jak po jasnej stronie jest mniej to dobrze im tak bo w koncu trzymają sztame z elfickimi ciotami:P

hehe.. bardzo fajna gra.. możesz być złym i dobrym wojownikiem/magiem..

dużo klas postać.. Wdg. mnie bardzo fajna gra.. ale trzeba zachęcić Polskich graczy.. więc może ją jakoś rozreklamować^^

ja też uważam że to dobra gram mam na razie 22 lvl mój nick to Nimus_Pl

Aby ułatwić grę...

Gildia RavenS tworzy FAQ Shaiya gdzie umieściliśmy już wiele tematów... i gdzie z chęcią odpowiemy na wasze pytania.. :P

Bardzo serdecznie wszystkich zapraszamy :P

FAQ Shaiya

Moge się spytać gdzie mozna ściągnąć tę gierkę ?

omg :/

gógle nie gryzą :P

http://shaiya.aeriagames.com/

OMG

może nie mam ochoty dalej się irytować próbą zalogowania się na stronach takich jak

np : aeriagames.com :/

nie rozumiem ;/ po co się logować?

http://files.filefront.com/ShaiyaInstall121707exe/;9276822;/fileinfo.html

Hmm podobna do Kala troche,czy sie myle?A jakie ma wymagania?

nie jest podobna do Kal'a ;/ zwalona animacja,malo itemow,na wyzszych lvlach wszyscy w tym samym biegają ;/ wbijasz sie do miasta a tam 30 ludzi niemal identycznych;/

512 ram

fx5500 256

3,06 celeron /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

OMGmoże nie mam ochoty dalej się irytować próbą zalogowania się na stronach takich jak np : aeriagames.com :/

Hmm, żeby grać i tak będziesz chyba musiała się kiedyś zalogować ;-)

Witam Was Chciałem wam przedstawić, nową Bardzo dobrą Gre..

Opis Gry:

Shaiya to gra twórców "Last Chaos". Równierz jak LC, Shaiya też może się popisać dobrą grywalnością, i piękną mapą... Na dalekiej planecie, toczą dwie frakcje ze sobą zaciętą wojnę. Pierwsza z nich to Jedność Złości, a drugą jest Sojusz Światła. Od Ciebie zależy którą poprzesz stronę, i jakim będziesz władał orężem... W Shaiya - Light & Darkness, mamy do wyboru 3 klasy postaci : Fighter, Defender i Priest. Każda z nich ma swoje dobre i złe cechy, więc każdy gracz jest równy innemu graczowi. Shaiya ma w zanadrzu piękny świat i piękną fabułę do pokazania, więc gra szybko się nie nudzi. Dużo questów, wiele przygód, mnóstwo broni, mnóstwo czarów, masę pancerzy, i wiele różnych potworów, czyni z Shaiyi jedną z lepszych MMORPG, tego roku ! Polecam ją wszystkim : )

W grze występuja 4 poziomy trudności:

1.Easy -> typ gry dla poczatkujących max lvl 30 tyle ze exp 2x wieszky niż na Normal.

2.Normal -> jak sama nazwa wskazuje max lvl 60 , po osiągnięciu 50 lvl na Normal mode zostaje odblokowany HARD MODE.

3.Hard -> i tu sie zaczynaja schodki wszyscy wbijaja szybko 50 lvl na Normal mode by dojsć do Harda czemu? Bo na Hardzie gra sie trudniej , musisz zobywać więcej expa doświadczenia niz na Normal, ale za to mamy co lvl 7 pkt do rozdania i 2 pkt więcej do skilli.Na Hardzie max 60 lvl.

4.Ultima -> pomyślcie sami jaka może byc ultima, aż strach pomyśleć.

ScreenShots

Oficjalna Strona Gry

Classy Dostępne w Grze

Zachęcam Was do Grania w tą nowo powstałą wspaniałą Gre

jeżeli było by dużo chętnych osób mógłby powstać jakiś Polski Portal o Grze